Acil yardım arkadaslar

GÜLÇİN

Daimi Üye
Tepki
2.169
sm arkadaslar ne ypacagımı bılımıyorum belkıde ben fazla kuruyorum 09.01.2011 5 yasına gırecek oglum yastıgın ustune cıkıp sallanıyor ılk gordugumde oyun oynuyor sandım ama bu sureklı yapıyor bızı gorunce hemen kalkıyor cınsel degısım mı bılmıyorum sordum bılmıyorum dıyor oyun oynuyorum dıyor acaba ben nı abartıyorum lutfen yorumlarınızı beklıyorum

valeire

Daimi Üye
Tepki
784
canım kuseyeynin dediği gibi nasıl oyun banada öğret birlilte oynayalım bu oyunu sana kim ögretti gibi laflarla
agzını aramaya calış konuşmalarından oyunmu yoksa başka bişemi anlarsın
bide kreşe falan gidiyomu

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Canim bu konuda benim bir fikrim yok malesef, oglum daha 1 bucuk yasinda. Daha büyük oglu olanlar bir bakarsa daha cok yardimci olurlar sanirim.
Bence cocuk doktoruylada bir konus, en iyi yardimi doktorundan alirsin.

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Aklinda soru kalmamasi icin bence doktora danis, nasil davranman gerektigini felanda ögrenirsin. :sirin:

fufuk

Aktif Üye
Tepki
65
bence endişe edilecek bir durum yok.çocuk oyun oynuyor olabilir.ama aklında soru işareti kalmasını istemiyorsan bir pedagoğa getir.ilk kez mi böyle bir şey yaptı?tekrar ettimi?

OP
GÜLÇİN

GÜLÇİN

Daimi Üye
Tepki
2.169
evet bugun elıne yastıgı aldı odaya gıttı bende sesızce gıttım gene yastıgın ustune cıkmıs sallanıyor oglum ne yapıyorsun dedım oyun oynuyorum dedı kım ogrettı dedım ben kendım dusundum buldum dıyor ama benı gorunce hemen yastıkdan kalktı sonra gene goturdu bu sefer esıme sen gıt sor dedım onada oyun dıyor offfffffff cıldırcam arastırıyorum netten yzmıyor

aslı0909

Daimi Üye
Tepki
770
cnm merak etme bu yaşta çok normal bu cinsel k,mliği oluşuyor ve kendini keşfediyor sakın üstüne gitme

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar