Acil yardım lütfen

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
ya hanımlar dün doktora gittim bebebiğimin kalp atışlarını duydum 6 hafta 3günlük dedi. azönce lavaboda akıntı şeklinde yada akıntıyla birlikte kan geldi sonrasildimçok azdaha geldi şu an bişey yok. doktorumu aradım progestan kapsül kullanmamı söyledi. dün gördüm telaş etmededi.ama çok korkuyorum. düşükolurken ne kadar kanama olur

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
canim hic endiselenme ben hamile oldugumu bilmiyodum adet gordum sandim bir hafta surdu Allahin izniyle birsey olmadi bana da progestan verdi doktor
mide bulantilarim olmasa hic suphe etmicektim hamilelikten dusun yani o kadar progestan hemen cozuyo zaten o sorunu bol bol da dinlen ayakta kalma

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
yinede kontrollerini aksatma progestanı bende kullandım 31. haftaya kadarda iğnelerle durdum düşük riskime rağmen 1 damla bile kan gelmedi.
Çatı muyanemde bile kan gelebileceğini söylemişti doktorum onda bile gelmedi.
Önemse bunu canım sakın ağır iiş yapma ve muayenelerini aksatma....

OP
felisity

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
sinirlerim çokbozuldu kendime gelemiyprum zaten hep evdeydim uzanıyordum. şimdide ayaklarımın altına yastık koydum uzanıyorum.

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
yok yok hic moralini bozma yarin da muayeneye git icin rahatlasin progestan alip kullanmaya basla merak etme Allahin izniyle hic birsey olmaz

OP
felisity

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
ya muayeneye gidememki doktor gelmene gerek yok dedi progestan iç ve yat dinlen dedi. doktorum 1 saatlik yolda o yüzden riske atmak istemedi sanırım

OP
felisity

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
sağlık ocağında ultrasonla bakarlarmı acaba yada kalp atışını dinletirlermi

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
genellikle ultrason varsa ultrasona alirlar ama kalp atis cihazi mutlaka bulunur ebeler de sana yardimci olur gitmen de fayda var canim icin rahatlamis olur

OP
felisity

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
giderim tabiki bugün pazar olduğunu unutmuştum gidecektim sonra aklıma geldi. yakın zaten. bilmiyodum ama bu cihazlar varmı diye düşünüyodum.teşekkürederim çok sağol canım yaa

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
rica ederim kuzum ne yaptim ki genellikle saglik ocaklarinda mutlaka bulunduruyolar cihazlari ultrason bulnmayabilir ama kalp cihazi mutlaka vardir atislarini dinletirler canim saglik ocagindaki doktor ya da ebeler de muayene eder endiselerin gider en azindan

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
Canım doktorun muayene etme şekilden kaynaklı olabilir.Sadece karnının üstünden mi baktı :acep:

Progestan düşük önleyici bir ilaç.Arkadaşlarımdan biliyorum gayet etkili.Aklına kötü şeyler getirme.Eminim kısa zamanda kanaman bitecek ama bana kalırsa en kısa zamanda doktora görünmen

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.318
Canini sikma canim. Insallah birsey olmaz.
Doktorunlada konussmussun.
Icinin rahat etmesi icin kontrole git bence.

OP
felisity

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
şu an bişeyim yok biraz kasık ağrım var sadece oda her zaman oluyordu zaten. doktorum hiç kıpırdama daha çok tehlikeye atma kendini dedi, 3. katta oturuyorum ve asansör yok merdivenlerde çok fazla uzun o yüzden bi yere gidemedim sağlık ocağındada kalp atışlarını 5. aydan itibaren dinletiyorlarmış. o yüzden evdeyim çıkmadım ayaklarımı uzatıp yatıyorum sürekli, kanama o andan sonra hiç olmadı zaten bi kereydi yani oda tuhaftı anlamadım zaten. birde bi arkadaşım gebelik testi yap düşük olmuşsa negatif çıkar dedi yaptım pozitif çıktı.

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Canım inşallah bir şey olmaz.. Doktorunun dediği gibi kalkma yerinden.. Hem diz kapak altlarına hem de ayaklarının altına yastık koy.. Zaten kuzum düşük olacağı zaman çok yoğun kanama oluyor ve grili ufak parçalar geliyor yani kafan rahat olsun..İnşallah Allah'ın izniyle bir şey olmaz..

OP
felisity

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
sağol elifçim tek tesellim az gelmiş olması zaten ondada çok korktum ama test yaptım hala pozitif düşmüş olsa pozitif olmazdı heralde değilmi. offf belkide cahilce davranıyorumdur ama napim içimi rahatlatmak istiyorum

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Olur mu inan insanın başına gele gele insan öğreniyor cahillikle bir alakası yok lütfen.. Düşük olsa kan da test yapılsa hala hamile gözükürsün bu 1 hafta boyunca da böyle olur fakat idrar testinde hemen belli oluyor negatife dönüşüyor yada hafif belli belirsiz çizgi şeklini alıyor.. Dediğim gibi canım benim kanaman yoğun olur parça gelirse düşük başlamış demektir inşallah bir şey olmayacak dualarım seninle kuzum

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
neyseki bir sorun yokmuş inş.
bazı dr.lar ultrasonla bakarken karına ve kasıklara çok bastırıyor kızlar.ben ondan bile endişe duyuyordum.
felicity'nin hemen dr.muayenesi sonrası lekelenme olması aklıma bunu da getirdi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar