Acun'un yeni sunucusu

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
acun-hanzade_640.jpg

Acun'un yeni sunucusu

Acun bir yarışmacısını daha ünlü edecek...

Star Tv'de yayınlanan "Cengiz Semercioğlu ile Full Ekran"a konuk olan Acun Ilıcalı, yeni projesi "Yıldızlarla Dans'ı "Var Mısın Yok Musun"da yıldızı parlayan yarışmacı Hanzade Durmuş'un sunacağını açıkladı. Eski yarışmacısına güvendiğini söyleyen Ilıcalı " Hanzade, yarışmayı canlı sunacak ve altından da çok iyi kalkıcak, şimdi Koç Üniversitesi'ni bitirmiş, zaten işletme mezunu. Eğitimi de çok güzel. Onun dışında "Var Mısın, Yok Musun?"da tavırlarıyla da örnek yarışmacılardan birisi oldu. Ben çok güveniyorum" dedi.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Çok şeker bir kıza benziyor Hayırlısı olsun.

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
yazık üzüldüm kızcağıza oda o dünyaya girecek inşallah oldığu gibi kalır bozulmadan onuda yarın öbürsü gün şununla gezdi bununla basıldı derseler yazık olur kızcağıza

purelove

Aktif Üye
Tepki
114
way beee bıde bunlar sevgılı olmasn -hmm sonradan durduk yerde nıe bole bısey ıcn yrısmacılarndan bırısıne bı program kurmakta yardmcı olsnkı ... ne sinsiyim heee :D

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
sonuçta acunda erkek, o millete güven olmaz olabilirde :ilknur:

gülo

Aktif Üye
Tepki
221
medyaya gerek kalmadan sizler acunla adını çıkardınız bile acunun bu zamana kadar hep çevresi ne güzellerle dolu ama bugune kadar kimse ile adı çıktımı ben kendisini çok begeniyorum harbii dadaş o dadaşlarda hanımlarına düşkündürler şekerler :ates::ates:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar