Adanalı dizisinde büyük değişiklik!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Adanalı dizisinde büyük değişiklik!

Polisiye dizi, köy dizisi mi oluyor?

547862_detay.jpg

Adanalı' dizisi bu cumartesi sezona 'merhaba' diyecek. Dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca yeni bölümlerde uzun sakallarıyla karşınıza gelecek. Polisliği bırakıp köye yerleşmiş olan Kaynarca, Ekin Türkmen, Selim Erdoğan ve Cemal Hünal'ın da katılacağı dizinin yeni sezonunda hikaye şöyle gelişecek:

'Adanalı' iki yıl sonrasından yeni bir hikayeyle başlıyor. 'Başkomiser Yavuz' kendini iyice salıyor, polisliği bırakıp memleketine yerleşiyor, çiftçilikte uğraşıyor. Daha sonra emniyet teşkilatı onu çağırıyor ve mesleğe geri dönüyor. Bu yeni hikaye sebebiyle sakallarını uzatan Kaynarca'nın söylediğine göre, diziye bu sezon yeni bir soluk gelecek ve ilk bölümleri kadar da renkli olacak.

Sabah'ın haberine göre Kaynarca, "Çekimler için bir süre Adana'da kaldım. Aşırı sıcaklarda çekimleri nasıl yaptık bilmiyorum. Ama çok da eğlendik. Montajlara baktım; sinema filmi tadında olmuş. Seyirciyi gerçekten çok güzel şeyler bekliyor" diye konuştu.

https://www.hanimefendi.com/members/3425-b062408037.html

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Bir dizinin bu kadar uzamasını sevmiyorum :dertli: Kısır döngü gibi.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
çok saçma bi dizi ilk sezon izliyodum fena değildi...ama şu maraz ali ye bayılıyorum çok yakışıklı adam:panter:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Bende hic izlemedim ama oyuncu degisikligi iyi olmus bence. :eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar