Adeko Mutfak Çok Harika

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
attachment.php

Ben çok beğendim ya siz?

Netten alıntıdır.

Ekli dosyalar

• 3b.jpg
    3b.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 105

gülo

Aktif Üye
Tepki
221
çok güzel mutfak canım bende böyle istedim ama ev çok büyük olmadıgı için olmuyor benimde güzel son model mutfagım bundan farkı orta bölme yok bu mutfaklar ancak villa tipi evlerde oluyor çok zevklisin arinacıgım senle zevklerimiz genelde aynı

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
İlerde kendi evim olursa tek isteğim büyük geniş olsun,özellikle mutfağı:dertli:

Aslında şu anki mutfağım küçük değil ama koltuklarımı mecburen koyduğum için sandalye ve masamı açamıyorum:dertli:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
çok güzel mutfak canım bende böyle istedim ama ev çok büyük olmadıgı için olmuyor benimde güzel son model mutfagım bundan farkı orta bölme yok bu mutfaklar ancak villa tipi evlerde oluyor çok zevklisin arinacıgım senle zevklerimiz genelde aynı

Teşekkür ederim canım; ama bu mutfak bana ait değil maalesef:)

Gerçi bu kadar büyük bir mutfağa sahip olsam da bana yetmez :kptmya:

Çünkü mutfakta çalışırken dağınık çalışmayı çok seviyorum:) Her malzememi yemek yapmadan önce çıkarırım. Ölçüleri kadar hazırlarım:) Bir de ymeklerimi yaparken, sanki bir programdaymışım gibi anlatırım:) Arada eşim gelir deliymişim gibi bakar, o da ayrı tabii

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
Teşekkür ederim canım; ama bu mutfak bana ait değil maalesef:)

Gerçi bu kadar büyük bir mutfağa sahip olsam da bana yetmez :kptmya:

Çünkü mutfakta çalışırken dağınık çalışmayı çok seviyorum:) Her malzememi yemek yapmadan önce çıkarırım. Ölçüleri kadar hazırlarım:) Bir de ymeklerimi yaparken, sanki bir programdaymışım gibi anlatırım:) Arada eşim gelir deliymişim gibi bakar, o da ayrı tabii

Ariş bir gün yemek yaparken izlemek isterdim seni:kptmya:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Findigim ayni seyi ben gecirdim icimden, sen ne yap biliyor musun canim kendini kaydet Görüntülü yemek tarifi bölümü acalim oraya ekle. :eek:
Aslinda fena fikir degil. :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar