Adet Sancılarını Hafifletmek İçin Dogal Yöntem

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
Malzemeler: 1 adet limon, 1 tatlı kaşığı tarçın ve 1 tatlı kaşığı bal

Yapılışı:Sıktığınız limonu 1 bardak sıcak suyla karıştırın. Bu karışımın içine tarçın ve balı da ekleyerek öğün aralarında 2-3 kere sıcak olarak için.

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Çok teşekkürler bu bilgiler için.İlk gün sancıdan ne yapacağımı şaşırıyorum yıllardır.Ve çok sıkıntılı geçiyor.Bunu denerim bir faydası olur.Süt içmek de iyi demişti arkadaşım.Süt de gerçekten iyi geliyor.Ama bazen o bile fayda vermiyor.
Tarçın limon ve bal belki de benim ilacımdır teşekkürler.:gulcicek:

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
Çok teşekkürler bu bilgiler için.İlk gün sancıdan ne yapacağımı şaşırıyorum yıllardır.Ve çok sıkıntılı geçiyor.Bunu denerim bir faydası olur.Süt içmek de iyi demişti arkadaşım.Süt de gerçekten iyi geliyor.Ama bazen o bile fayda vermiyor.
Tarçın limon ve bal belki de benim ilacımdır teşekkürler.:gulcicek:

Umarım faydalı olur.O özel günlerimizde zaten rahatsız oluyoruz.Birde sancıyla geldiğini düşünürsek vay halimize vayyy:saskin:

gurbetkusu

Daimi Üye
Tepki
1.309
benimde sancili gecer herzaman reglim kendimi bildim bileli...birde ""bi dogum yap sonra gecer kalmaz ""demislerdi onceden buyuklerim ama malesef hep ayni :gitme: tskler paylasim icin:hhhhhh:

acigul

Daimi Üye
Tepki
650
benim çok aşırı olurdu. normal doğum yapmadım ama doğumdan sonra geçti şükür her zaman olmaz..

ama yeğenim muz yer ağrısı olunca geçiyormuş muz yeyince :eller:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar