Adını Kalbime Yazdım
Kan davası gölgesinde bir aşk hikayesi:
Adını Kalbime Yazdım SHOW TV'nin merakla beklenen dizisi, Mardin-İstanbul arasında töre kıskacında kalan bir aşkı anlatan Adını Kalbime Yazdım, ekran yolculuğuna bu akşam başlayacak Türkiye'nin en renli kanalı SHOW TV'nin tanıtımları büyük ilgi gören ve merakla beklenen yeni dizisi Adını Kalbime Yazdım, bu akşam gala yapacak. Yapımcılığını Focus Film'in, yönetmenliğini ise Metin Balekoğlu'nun üstlendiği dizinin senaryosu Şebnem Aksoy Aşıkalın ile Saim Umut Açıkalın'ın imzasını taşıyor. Başrollerini Serhan Yavaş ile İpek Karapınar'ın paylaştıkları dizide ikiliye Tolga Güleç, Meltem Miraloğlu, Emel Göksu, Erkam Aydar, Özge Korkmaz, Fatma Öney, Sertan Erkaçan, Aybike Turan, Kadir Turan, Pervin Ünalp ve Dine Altınok eşlik ediyor. İstanbul'da başlayan çekimleri Midyat'ta devam eden dizi, Midyatlı Ömer (Serhan Yavaş) ile İstanbullu Leyla'nın (İpek Karapınar) mutlu sona doğru giden ilişkilerine kan davasının gölgesinin düşmesi sonucunda yaşananları anlatıyor. Dizinin ilk bölümünün özeti şöyle: Mardinli köklü bir aile olan Bozbeylerin büyük oğlu Ömer, çocuk denecek yaşta kan davası nedeniyle toprağından sürgün edilmiştir. İstanbulda kendine bambaşka bir hayat kuran Ömer, tam da aşkı, Leylasını bulduğu anda, karşısına yeniden sürüldüğü toprakların töresi dikilecektir. Düşman aile Pehlivanlar'ın yeni ağası Halilin alevlendirdiği intikam ateşi, İstanbula kadar sıçrayacak ve Ömer ile Leylanın arasına aşılması güç duvarlar örecektir... Show 20.00
OYUNCULAR
- Serhan Yavaş
- İpek Karapınar
- Tolga Güleç
- Meltem Miraloğlu
- Emel Göksu
- Erkam Aydar
- Özge Korkmaz
- Fatma Öney
- Sertan Erkaçan
- Aybike Turan
- Kadir Turan