Adını Kalbime Yazdım (Showtv)

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912

Adını Kalbime Yazdım

Kan davası gölgesinde bir aşk hikayesi:

Adını Kalbime Yazdım SHOW TV'nin merakla beklenen dizisi, Mardin-İstanbul arasında töre kıskacında kalan bir aşkı anlatan “Adını Kalbime Yazdım”, ekran yolculuğuna bu akşam başlayacak Türkiye'nin en renli kanalı SHOW TV'nin tanıtımları büyük ilgi gören ve merakla beklenen yeni dizisi “Adını Kalbime Yazdım”, bu akşam gala yapacak. Yapımcılığını Focus Film'in, yönetmenliğini ise Metin Balekoğlu'nun üstlendiği dizinin senaryosu Şebnem Aksoy Aşıkalın ile Saim Umut Açıkalın'ın imzasını taşıyor. Başrollerini Serhan Yavaş ile İpek Karapınar'ın paylaştıkları dizide ikiliye Tolga Güleç, Meltem Miraloğlu, Emel Göksu, Erkam Aydar, Özge Korkmaz, Fatma Öney, Sertan Erkaçan, Aybike Turan, Kadir Turan, Pervin Ünalp ve Dine Altınok eşlik ediyor. İstanbul'da başlayan çekimleri Midyat'ta devam eden dizi, Midyatlı Ömer (Serhan Yavaş) ile İstanbullu Leyla'nın (İpek Karapınar) mutlu sona doğru giden ilişkilerine kan davasının gölgesinin düşmesi sonucunda yaşananları anlatıyor. Dizinin ilk bölümünün özeti şöyle: Mardinli köklü bir aile olan Bozbeyler’in büyük oğlu Ömer, çocuk denecek yaşta kan davası nedeniyle toprağından sürgün edilmiştir. İstanbul’da kendine bambaşka bir hayat kuran Ömer, tam da aşkı, Leyla’sını bulduğu anda, karşısına yeniden sürüldüğü toprakların töresi dikilecektir. Düşman aile Pehlivanlar'ın yeni ağası Halil’in alevlendirdiği intikam ateşi, İstanbul’a kadar sıçrayacak ve Ömer ile Leyla’nın arasına aşılması güç duvarlar örecektir... Show 20.00

adini-kalbime-yazdim-001.jpg

OYUNCULAR
  • serhan-yavas-120x80.jpg
  • Serhan Yavaş

• ipek-karapinar-120x80.jpg
  • İpek Karapınar

• tolga-gulec-120x80.jpg
  • Tolga Güleç

• meltem-miraloglu-120x80.jpg
  • Meltem Miraloğlu

• emel-goksu-120x80.jpg
  • Emel Göksu

• erkam-aydar-120x80.jpg
  • Erkam Aydar

• ozge-korkmaz-120x80.jpg
  • Özge Korkmaz

• fatma-oney-120x80.jpg
  • Fatma Öney

• sertan-erkacan-120x80.jpg
  • Sertan Erkaçan

• aybike-turan-120x80.jpg
  • Aybike Turan

• kadir-turan-120x80.jpg
  • Kadir Turan

• pervin-unalp-120x80.jpg
  • Pervin Ünalp

• dine-altinok-120x80.jpg
  • Dine Altınok

1_2559.jpg

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
451677.jpg

92_.png

20:00
Adını Kalbime Yazdım

Saat : 20:00 - 22:30 (150 dakika)
Tür : Dizi (Dram)
Oyuncular : Serhan Yavaş, İpek Karapınar, Tolga Güleç, Meltem Miraloğlu
Yönetmen : Metin Balekoğlu

7_.png

%C5%9Eiddet-Korku_.png

Mardinli köklü bir aile olan Bozbeyler’in büyük oğlu Ömer, çocuk denecek yaşta kan davası nedeniyle toprağından sürgün edilmiştir. Ömer, İstanbul’da kendine bambaşka bir hayat kurmuştur. Tam da aşkı bulduğu anda Ömer'in karşısına yeniden sürüldüğü toprakların töresi dikilir. Düşman aile Pehlivanlar'ın yeni ağası Halil’in alevlendirdiği intikam ateşi, İstanbul’a kadar sıçrar ve Ömer ile Leyla’nın arasına aşılması güç duvarlar örülür.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
462700.jpg

92_.png

21:45
Adını Kalbime Yazdım

Saat : 21:45 - 00:15 (150 dakika)
Tür : Dizi (Dram)
Oyuncular : Serhan Yavaş, İpek Karapınar, Tolga Güleç, Meltem Miraloğlu
Yönetmen : Metin Balekoğlu

7_.png

%C5%9Eiddet-Korku_.png

Ömer ve Leyla'nın gizlice evlenmek üzere olduğunu anlayan Kureyşa, bu nikahı engellemek için harekete geçer. Nikah gününün bir diğer davetsiz misafiri de Leyla'nın annesi Fazıla'dır. Ömer ise ölümle burun buruna kalan Kadir'i kurtarmaya çalışmaktadır. Öte yandan Ceylan, annesinin eski patronu tarafından kaçırılma tehlikesiyle yüz yüzedir. Emine, Zilan'ı ihbar etmenin bedelini çok ağır ödeyecektir. Yaşanan tüm tatsız olaylardan sonra konakta gerçekleşen büyük buluşmada artık bütün sırlar ortaya dökülür. Dicle, müstakbel yengesi olarak gördüğü Leyla'yı eşi Ömer ile tanıştırabildiği için mutludur.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.642
:hihi: cok atesli kız gene bu bölüm cok heycanlıydı tüh :D
ben pek sevdim :hihi:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.642
ahh bu leyla yokmu her dizisinde bi kalbi deşiliyo cok üzülüyom bu leylaya :bayil:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.642
:ayk: anaaaamm halil gördü el ele tüh be :D
ömerim furuldu :ne: ama iyide oldu anaam işler hepten karıştı :gulsemmi:
aceba dicle simdi ne halt edecek dilan kapıda öteki tarafta dicle ooo ekşın bol haftayada

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar