Adolf Hitler (1889 - 1945) Söylediği Önemli Sözler, Yalan ne kadar büyükse, inananı

G

guzelcem

Misafir
* Yalan ne kadar büyükse, inananı da o kadar çok olur.
* Hayat güçsüzlüğü affetmez.
* Ben Dünya'ya insanları güçlü yapmak için gelmedim, onların güçsüzlüklerini kullanmak için geldim.
* Ancak bir deve iğnenin deliğinden geçtiğinde büyük bir insan seçimle iş başına gelebilir.
* Politika, yapılan tarihtir.
* Diktatör, bisikletle giden adama benzer durursa devrilir.
* Her kim bize karşı ayaklanırsa kendisini ölü kabul etmelidir.
* İşgal altındaki topraklarımız anavatana ateşli protestolarla değil, kılıcın indirdiği zafer darbeleriyle katılabilir.
* Dünyanın altını üstüne getiren büyük olayların tamamı yazı ile değil sözle meydana getirilmiştir.
* Siyasi kuruluşlar birbirleri ile karşılıklı çıkarlarından dolayı göstermelik anlaşırlar. Benim felsefi doktrinim dünyayı tekrar mutlu bir şekilde yaşatacak güce sahiptir. Böyle bir idealde elbetteki geçici anlaşmalara yer yoktur.
* Beceri ve yetenek eğitimin bir ürünü değildir. Bu yetenek kişide doğuştan vardır. Yani bu Tanrı'nın bir lütfudur.
* Savaşta her zaman kaybeden taraf suçludur haklı olsa bile.
* Eğer savaş kaybedilmişse bu benim umrumda bile değil. İnsanlar perişan olurlarsa olsunlar. Bir tek gözyaşı bile dökmem onlar için; onlar hiç bir şey haketmediler.

1945

* Eğer savaş kaybedilmişse halkı da kaybetmenin hiç bir önemi yoktur.
* Zayıfa acımak doğaya ihanettir.
* Düşünce özgürlüğü tüm kötülüklerin anasıdır.
* Şeref ve namustan yoksun milletler ergeç hürriyet ve bağımsızlıklarını kaybederler.
* Eğer bir millet özgür olacaksa;gurura,irade gücüne,meydan okumaya,nefrete,nefrete ve yine nefrete ihtiyaç duyar..

* Mustafa Kemal; bir millet, bütün vasıtalarından mahrum edilse dahi, kendini kurtaracak vasıtaları yaratabileceğini ispat eden adamdır.
* Yaşama hakkın mücadele gücün kadardır.
* İnsanlığın bir gün büyük mücadelelere neden olacağı kuşkusuzdur. Sonunda varolma içgüdüsü galip çıkacaktır. Budalalık, korkaklık ve kendini beğenmişlikten oluşan insanlık bu içgüdü karşısında eriyip gidecektir.gün gelicek keşke daha fazla yahudiyi öldürseydi diyeceksiniz... Adolf HİTLER çok doğru söylemiş huzur içinde yatsın...

OP
G

guzelcem

Misafir
neden kimse benim açmış olduğum konulara itibar etmiyor:kizdim:

OP
G

guzelcem

Misafir
:dusun:hımmmmm ama şimdi filistinli müslüman kardeşlerimize acımasızca katletiyorlar dünyaya ya meydan okuyorlar yahudiler...:kizdim:gün gelicek keşke daha fazla yahudiyi öldürseydi diyeceksiniz... Adolf HİTLER diyoruz zaten... çok önemli bir konu canlar.:dusun:

divinity

Daimi Üye
Tepki
1.137
:dusun:hımmmmm ama şimdi filistinli müslüman kardeşlerimize acımasızca katletiyorlar dünyaya ya meydan okuyorlar yahudiler...:kizdim:gün gelicek keşke daha fazla yahudiyi öldürseydi diyeceksiniz... Adolf HİTLER diyoruz zaten... çok önemli bir konu canlar.:dusun:

evet cnm adolf hitlerin belgeselini izlerken adamdan nefret etmiştim
eşimde "oda yahudilerin başına musallat olmuştu "demişti
ne yahudilerin nede hitlerin sevilecek bir tarafı yok tabiki :eek:lmaz:
ikiside birbirinden berbatlar :sutarafa:

aysegul hanım

Daimi Üye
Tepki
252
yiğidi öldür hakkını yeme adamın sözlerını begenıyorum ve ozellıkle bu sözunu
gün gelicek keşke daha fazla yahudiyi öldürseydi diyeceksiniz.....

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Ne olursa olsun o ölenlerde insan, masum bir sürü cocugu öldürdü. Onun bayragi altinda Almanya´da da biz Türklere satasiyorlar onu begenmenizi kiniyorum.

Ayrica zamaninda o yahudiler yerine müslümanlar olsaydi onlara farkli davranacagini mi saniyorsunuz. Adam kendi kültürünü yasatmak istemis, baska bir kültürü degil.

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
hitlerin savunulacak hic bir yönü yok ben cok film izledim yahudilerin ne yasaiklariyla ilgili cok cekmis adamlar.
yahudileri öldürdü diyede hitleri savunmak gerekmez benim yahudi olup cok sevdigim arkadaslarim var .
herkesin inanci kendine.
insanlari dilleri dinleri diye ayrimamak gerekli:panter:

OP
G

Gülden Gül

Misafir
Hitlerin hayatını içerikli bir şekilde okumuştum.
Elbette yaptığı katliamı onaylıyorum. (işkenceyi değil)

''Bir gün gelecek, öldürmediğim her yahudi için bana lanet edeceksiniz'' Adolf Hitler.

Lanet olsun sana Adolf

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
arkadaslar yanlis düsnüyorsunuz bence katliamin neresi onaylanir acaba:dertli:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Dinimizde yok yere insan öldürmek yok, hadi büyüklerin sucu vardi diyelim yaslilardan, cocuklardan, kadinlardan ne istedi. Ben o konu hakkinda cok film, belgesel izledim. Yaptigi insanlik disi birsey.

OP
G

Gülden Gül

Misafir
Ahir zamanda yahudilerin fesadı artacak bu fesat ve aşırılıklarından dolayı müslümanlar ve hristiyanlar birlik olup onları katledecek.

Peygamber efendimizin bir hadisi şerifi ''Müslümanlarla Yahudiler harb etmedikçe kıyamet kopmayacaktır. O harpte Müslümanlar galip gelerek yahudileri öldürecekler.''

Öyle ki, Yahudi, taşın ve ağacın arkasına saklanacak da, taş veya ağaç; ''Ey Müslüman, Ey Allah'ın kulu, şu arkamdaki Yahudidir, hemen gel de öldür onu!" diye haber verecektir. Sadece Garkad ağacı müstesna, çünkü o, Yahudilerin ağaçlarındandır."

Yahudiyi katletmek Müslüma haktır. Kıyamet alametlerindende biridir. Son yahudiyi öldürene kadar Hz.Mehdi mücadele edecek ve yeryüzünde bir tane dahi yahudi kalmayacaktır. Hamdolsun.

OP
G

Gülden Gül

Misafir
''Ey iman edenler! Yahudileri ve Hıristiyanları dostlar edinmeyin. Onların bazısı, bazısının dostlarıdırlar. İçinizden kim onları dost edinirse şüphe yok ki, o da onlardandır. Muhakkak ki Allah o zalimleri hidayete, doğru yola iletmez." (Mâide Sûresi, 5:51)

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Benim icin herkes insandir, asla yok yerede birinin katledilmesine göz yummam. Elhamdülillah müslümanimda.

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
ben daha fazla uzatmicam:panter:
biz müslüman olarak yetistirildik elhamdülillah müslümaniz ama kimide hiristiyan ve yahudi olarak yetistirildi bunda cocuklarin sucu yok:panter:
ben ne olursa olsun ister yahudi olsun ister baska dinden kisiler rabbim mademki ona yasam hakki vermis onu almakta bize degil rabbime düser.
ben böyle düsünüyorum herkesin düsüncesinede saygi duyuyorum:hhhhhh:
bu arada hayat güzeldir filmini izledigimde aglayarak icim gitmisti sadiyeye katiliyorum biz o zamanda almanyada olsaydik yahudileri yasadigindan farkli seyler yasamicaktik:aglayan:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Bende uzatmiyorum canim, herkes farkli düsünmekte özgür. Ben öyle büyümedim, benim icin insan insandir. :eek:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar