Adriana ikinci kez hamile

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
590680946653.jpg

Victoria’s Secret” meleklerinden ünlü süpermodel Adriana Lima ikinci kez anne olacağını açıkladı

“Victoria’s Secret” meleklerinden Brezilyalı süpermodel Adriana Lima eşi eski NBA yıldızı Marco Jaric’le ikinci bebeklerini beklediklerini açıkladı.

“People” dergisine konuşan Lima 2 yaşındaki kızı Valentina’nın heyecanla kardeşini beklediğini söyledi. Lima sözlerine şöyle devam etti: “Valentina sürekli belime öpücükler konduruyor. “
İlk çocuğunu dünyaya getirdikten 1 yıl sonra podyumlara dönen 30 yaşındaki süpermodel hamilelik sürecinde aldığı kilolardan kurtulamayacağından endişe duyduğunu söyledi.
Lima rejim yaptığı dönemle ilgili olarak şunları söyledi: “Uykusuz gecelerin ardından spor salonuna gitmek için zaman bulmak benim için gerçekten çok zordu.

OP
Şekerpare

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
:eek:

Hani kimi ünlü vardırya çocuk istemiyorum fiziğim bozulur der.Hatta ünlü olmadığı halde bu düşünceye sahip insanlar da vardır çevrede.Her evli kadın anne olmalı.O duyguyu tatmalı.Bütün dünyayı karış karış gezmişim,sabaha kadar deliksiz uyumuşum,rahat rahat yemeğimi yemişim,sinemama gitmişim bunların hiçbiri hatta dünyada yapılan hiçbir şey evlat yerini tutmaz.O sevgi,o haz,o mutluluk öyle güzel birşeyki :huhuu:

Sadece daha kızı iki yaşındaymış.Bir iki yıl daha bekleseydi daha sağlıklı olurdu diye düşünüyorum.

Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
:eek:

Hani kimi ünlü vardırya çocuk istemiyorum fiziğim bozulur der.Hatta ünlü olmadığı halde bu düşünceye sahip insanlar da vardır çevrede.Her evli kadın anne olmalı.O duyguyu tatmalı.Bütün dünyayı karış karış gezmişim,sabaha kadar deliksiz uyumuşum,rahat rahat yemeğimi yemişim,sinemama gitmişim bunların hiçbiri hatta dünyada yapılan hiçbir şey evlat yerini tutmaz.O sevgi,o haz,o mutluluk öyle güzel birşeyki :huhuu:

Sadece daha kızı iki yaşındaymış.Bir iki yıl daha bekleseydi daha sağlıklı olurdu diye düşünüyorum.

Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah

canım söylediklerine aynen katılıyorum ama biri dışında.kızı küçük bekleseymiş demişsinya.onlar için problem olmaz ki.1 de olsa 5 te olsa çocuklarına bakıcılar bakıyor.onlar için fark etmez bence.asıl bizlerin korkması lazım

OP
Şekerpare

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
canım söylediklerine aynen katılıyorum ama biri dışında.kızı küçük bekleseymiş demişsinya.onlar için problem olmaz ki.1 de olsa 5 te olsa çocuklarına bakıcılar bakıyor.onlar için fark etmez bence.asıl bizlerin korkması lazım

Haklısın tatlım onlardan çok bakıcılar ilgileniyor çocuklarıyla.

Benim oğlumda 2 yaşında.Bukadar küçükken başka çocuk aklımın ucundan bile geçmiyor.İlgilenmem gereken en büyük önceliğim oğlum.Önceki gibi işleride sallamıyorum zaten.Bir çocuğum daha olsa ikisinede verimli olamam.

:cokkomik: Ah canım bizler korkuyoruz zaten :hihi: Bakıcı bile tutsam akşam ben eve gidince ailemle yalnız kalmayı isterim.Ünlülerin çocukları geceli gündüzlü bakıcılarıyla birlikte :acep:

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195

Haklısın tatlım onlardan çok bakıcılar ilgileniyor çocuklarıyla.

Benim oğlumda 2 yaşında.Bukadar küçükken başka çocuk aklımın ucundan bile geçmiyor.İlgilenmem gereken en büyük önceliğim oğlum.Önceki gibi işleride sallamıyorum zaten.Bir çocuğum daha olsa ikisinede verimli olamam.

:cokkomik: Ah canım bizler korkuyoruz zaten :hihi: Bakıcı bile tutsam akşam ben eve gidince ailemle yalnız kalmayı isterim.Ünlülerin çocukları geceli gündüzlü bakıcılarıyla birlikte :acep:

şekerparem benim oğlum 4 yaşında ama ben hala 2.ye korkuyorum.ev hanımıyım ama yine de insanın aklına geliyo ya dengeyi kuramzsam ilgisiz bırakırsam diye.senin için daha erken canım bekle sen.hem bakıcı olsa bile annenin yerini kim tutabilir.insanın çocuğuna annesinin şevkat sevgi ve terbiyesini kim verebilir.ayrıca dediğin gibi bende olsam bakıcıyla aynı evde olmak istemem.onların anneliği de annelikmi Allah aşkına.gece çocuk uyanınca bile bakıcıları kalkıp bakıyor adları anne oluyor.

OP
Şekerpare

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
şekerparem benim oğlum 4 yaşında ama ben hala 2.ye korkuyorum.ev hanımıyım ama yine de insanın aklına geliyo ya dengeyi kuramzsam ilgisiz bırakırsam diye.senin için daha erken canım bekle sen.hem bakıcı olsa bile annenin yerini kim tutabilir.insanın çocuğuna annesinin şevkat sevgi ve terbiyesini kim verebilir.ayrıca dediğin gibi bende olsam bakıcıyla aynı evde olmak istemem.onların anneliği de annelikmi Allah aşkına.gece çocuk uyanınca bile bakıcıları kalkıp bakıyor adları anne oluyor.

Çok haklısın tatlım.15 ay uyku ne bilmedim.Zombi gibi işe geliyordum valla :hihi: Yinede bir akşam bile anneme oğlumu al sende kalsın bu gece uyuyayım demedim.Hiç unutmuyorum eşim sürpriz yapmış bayramda.Bir gece oğlumdan uzak kaldım.Öyle uzun geldi öyle uzun geldiki anlatamam.Sabaha zor çıktım.Eşim rezervasyonu daha önceden yaptırdığı halde halimi görünce ikinci gece kalamadık.Eve nasıl attım kendimi bilmiyorum.Çok garip.Tek gece bile ondan ayrı olmak çok koydu bana.O büyüyüp bizimle gelebilecek zamana kadar böyle birşey yapmamaya karar verdik.Tatil,gezmek,eğlenmek şurda dursun.Yeterki oğlum olsun dedim.

Dediğin gibi bunlar gece gündüz yavrularını birilerine emanet edip nasıl rahat ediyorlar.Tabi buda onların hayatı.Herkez aynı olamaz ama bana göre değil asla ...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar