Aferin Özcan deniz..

okypete

Daimi Üye
Katılım
2 Ekim 2010
Mesajlar
16.867
Tepki
19.396
Puan
113
Konum
antalya
Özcan Deniz ile Erol Köse'nin gay polemiği

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, yapımcı Erol Köse'nin eşcinsellik iddialarına karşı Twitter'dan ilginç bir yanıt verdi.

17.03.2012 - 14:58

Sosyal medyaTWİTTER üzerinden kendi hesabından yaptığı açıklamalarla gündeme damgasını vuran yapımcıerol köse Twitter'dan iddialarına devam ediyor.
EROL KÖSE'DEN POLEMİK YARATACAK SÖZLER

Şov dünyasının eşcinsel isimlerini açıkladığını öne süren Köse, hem erkek hem de kadın ünlülerden oluşan bir listeyi yayınladı. Bu listede ismi geçen ünlüler ise şöyle; Halil Ergün, Fikret Hakan ve Ferdi Özbeğen, Ali Poyrazoğlu ve Özcan Deniz.
esh_54912.jpg

"ERKEKLERDEN HOŞLANMAYA BAŞLARSAM İLK SENDEN BAŞLAYACAĞIM"

Sivri dilli yapımcı Kösenin attığı tweet üzerine Özcan Deniz iddialara aynı şekilde Twitter'dan yanıt verdi. Özcan Deniz, Erol Köse'ye 140 karakterde hem esprili hem de sert bir yanıt vermeyi başardı: "Sevgili erol kose umud ediyor olabilirsin ama uzgunum,degilim.bir gun erkeklerden hoslanmaya baslarsam ilk senden baslicam ise sozum soz."

alıntıdır
 

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
66.617
Tepki
60.462
Puan
113
Yaş
33
Konum
kocaeli
Valla fena laf koymuş cuk diye oturmuş erol köseye -gozluk
 

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.324
Tepki
83.932
Puan
113
Konum
İstanbul
Valla ikisinide sevmem ama Ö.Deniz iyi laf etmiş Erol Köse'ye haketmiş :eek:
 
H

Hera

Misafir
Ne yapmaya çaLışıyor bu EroL KÖse her kese Çamur At izi kaLsın Pes yaa Lafı iyi yapıştırmış Özcan ben oLsam Dava açardım
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst