Affleck,İstanbul'da mekan baktı

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.870
669263259848.jpg

Affleck'in kılavuzu iranlı yönetmen

Yeni filmi 'Argo' için İstanbul'da mekan tespiti yapan Ben Affleck'in; Türkiye'de film çeken Bahman Ghobadi'den tüyo aldığı ortaya çıktı

MEKANLAR BELİRLENDİ
HOLLYWOOD'UN gözde aktörlerinden Ben Affleck'in ikinci İstanbul seyahatinin şifresi çözüldü. Türk ve Amerikalılar'dan oluşan bir grupla günlerce sokaklarda dolaşan ünlü oyuncunun; yöneteceği 'Argo' filmi için mekan belirlemeye çalıştığı öğrenildi. Çekimler; Fatih, Balat ve Sultanahmet'te yapılacak.

YÖNETMEN DANIŞMAN
AFFLECK'E mekan ve Türkiye'deki tüm teknik imkanlar için yol gösteren kişi ise tanıdık bir isim! Ünlü aktörün danışmanlığını, geçtiğimiz aylarda Türkiye'de Monica Bellucci ile 'Gergedanın Son Şiiri' filmini çeken İranlı yönetmen Bahman Ghobadi yapmış.

HEM İŞ HEM ALIŞVERİŞ
Affleck, Nisan ayındaki ilk seyahati sırasında gittiği Kapalıçarşı'da, sadece halı almamış, çekim yapabileceği mekanları da tespit etmiş.

AKSİYON BALAT'TA
Affleck, filminin aksiyon sahnelerini tıpkı Ghobadi gibi Balat'ta çekme kararı aldı.

Sabah

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.870
644056_detay.jpg

Ben Affleck üçüncü kez yönetmen koltuğunda

Affleck yeni filmi 'Argo'nun çekimlerinin bir kısmını İstanbul'da yapacak

Yönetmenlikteki başarısını iki filmle kanıtlayan Ben Affleck'in yeni film projesi kesinleşti. 'Argo' isimli yeni filmin çekimlerinin bir kısmı ise İstanbul'da gerçekleşecek.

2007'de Wired dergisinde yayınlanan 'CIA, Bilim-Kurgu Çekiyoruz Numarasıyla Tahran'daki Amerikan Rehinelerini Nasıl Kurtardı?' başlıklı makaleden uyarlanacak olan 'Argo', CIA'nin İran Rehine Krizi sırasında kaçırılan 6 Amerikan elçilik çalışanını kurtarmaya çalışmasını konu alıyor.

KADRO BELLİ
Affleck'in başrolünde de yer alacağı filmin oyuncu kadrosunda Alan Arkin, Bryan Cranston ve John Goodman'ın isimleri kesinleşti. Yapımcılığını George Clooney'nin yapacağı filmin çekimlerinin ne zaman başlayacağı ise henüz belli değil.

'Gone Baby Gone' ve 'The Town' ile olumlu eleştiriler alan Affleck, 'Argo' için bir süre önce İstanbul'a gelmişti.
Habertürk

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar