Ağlama duvarına döndürdüler

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
umraniye-bosanma.jpg

Boşananların adliye duvarına yazdıkları

Boşanmak için Ümraniye Adliyesi’ne giden çiftler, etrafı ağlama duvarına çevirdi.

Hayat arkadaşlarından ayrılanların bir kısmı öğüt verirken bir kısmı da lanet okuyor. İşte çiftlerin adliye duvarına yazdığı yazılar...

İstanbul Anadolu yakasındaki en önemli adliyelerinden bir tanesi olan Ümraniye Adliyesi Aile Mahkemesi’nde boşanma davaları görülen çiftler, adliye duvarlarını adeta ağlama duvarına çevirdi.

Mahkemeyi beklerken ya da mahkeme sonrasında duvarlara hislerini yazan çiftlerin yazdıkları trajikomik ifadeler, adliyeye gelenlerin büyük dikkatini çekiyor. Mahkemenin bulunduğu katta köşeye yazılan yazılar artmaya başlayınca bu alana “Ağlama Duvarı” denmeye başladı.

KENDİLERİNCE MESAJ VERİYORLAR
Bazıları duvara, boşanmaktan vazgeçtiğini yazarken boşandıkları için birbirleri suçlayanlarda oldu, boşanan bir kişi diğer çiftelere mesaj vermek için “Salaklar yuvanıza sahip çıkın çocuklarınızın boynu bükük bırakmayınız, biz de boşandık” dedi. Bir başka çift ise “Ben onu hala seviyorum ama hayat izin izin vermedi” yazdı. (Bünyamin Demirkan) 

KİMİ PİŞMAN KİMİ MEMNUN

İşte boşanan çiftlerin yazdığı notların bir kısmı;

• Seni şerefsiz 15 yıl boyunca sana sabrettim bütün emeklerim zehir zıkkım olsun 2 çocuğa bakmaktan korktun onlara bir sıcak yuvayı çok gördün,dilerim huzura mutluluğa muhtaç olursun.

• Selçuk & Arzu. Boşanmaktan vazgeçti.

• Ben iki kez boşandım üçüncüyle de evlenicem

• Biz boşanıyoruz siz yapmayın

• Kızım karım ve ben çok mutluyuz.

• Erkan, yine boşanmadım.

• Yuvanıza sahip çıkın çocuklarınızın boynu bükük bırakmayın

• Bende kurtuldum ama hala dertler devam ediyor.

• Gelen gideni aratır bunu bilen bilir. Gelecekte dikkatli olun.

Sevimsiz ikizler

• Ablamda boşandı ohh dünya varmış

• Kurtulduk Gargamelden

• Kurtar beni Halime hanım

• Biz de geldik lanet yere,bir daha gelmeyeceğiz 10.06.2010

• Güldeniz&Buğrahan Ben onu hala seviyorum ama hayat izin izin vermedi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar