Ağlatan mektup

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
reyhan-karaca_640.jpg

Ağlatan mektup

Pop şarkıcısı Reyhan Karaca hayatının en zor günlerini yaşıyor

Uzun süreden beri kanser tedavisi gören Reyhan Karaca'nın erkek kardeşi Fatih Karaca, Bahçelievler'de bir hastanedeyatıyor ve uyutuluyor…
Geçtiğimiz yılın son günlerinde bacağı kesilen ve o günden bu yana tedavisi devam eden, son günlerde de vücudunda sıvı dönmediği için böbrekleri çalışmayan ve diyalize bağlanması beklenilen Fatih Karaca'nın nabzı düşürülemiyor ve akciğerleri de kapalı olduğu için solunum makinasına bağlı olarak uyutuluyor…
Ağır hastalıkla mücadele eden kardeşi Fatih'in durumu ağırlaşıp hastaneye kaldırılması üzerine başucundan ayrılmayan genç şarkıcının, sosyal paylaşım sitesi twitter'daki sayfasına koyduğu yazı, okuyanlara duygulu anlar yaşattı. İşte o satırlar:
"Annemle baş başa oturuyoruz. Fatihim kötüleşti. Yeniden uyuttular. 'Uyutun beni' demiş doktoruna. Prof. Dr. Harzem Özger geldi. Durum iyi değil canım ciğerim.. Canımın köşesi kardeşim ümidini kaybetti.. Uyanık kalmak istemiyor.. Kuş gibi nefes almaya çalışıyor. Allahım lütfen duy sesimi :(((
Vücudunda sıvı dönmediği için böbrekleri çalışmayan ve diyalize bağlanması beklenilen Fatih Karaca'nın nabzı düşürülemiyor ve akciğerleri de kapalı olduğu için solunum makinasına bağlı olarak uyutuluyor.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
çok üzücü Allah dermansız dert vermesin kimseye

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Çok acı :mendil:

Allah şifa versin ve biran önce iyileşsin

p@g

Daimi Üye
Tepki
1.123
Rabbim yardımcıları olsun, gerçekten çok zor bi durum. karşınızda sevdiğiniz insanın tükenip gitmesini izleyip hiçbir şey yapamamak çok acı.bunları yaşamış biri olarak dermansız dert vermesin Rabbim diyorum.

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
okuyunca kac ay öncesine gitdim
annem geldi gözümün önüne
neler hissetdigini neler yasadigini anliyabiliyorum
Rabbim yardimcisi olsun ve sifa versin insaallah
sükür benim annem hizla iyilesiyo
umarim bir umut isigi dogar hayatlarina

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar