Ağlayan bebeğini 14'üncü kattan aşağı attı

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.904
dunya-haber-turu-2058786.Jpeg

AĞLAYAN BEBEĞİNİ 14'ÜNCÜ KATTAN AŞAĞI ATTI

Rusya'nın Nijni Novgorod kentinde modellik yapan bir kadın, 4 aylık bebeğini ağladığı için 14'üncü kattan aşağıya atarak öldürdü.

Rus haber ajansı RİA Novosti'nin haberine göre; modellik yapan 27 yaşındaki Yekaterina Markovkina, dün gece ağladığı için rahatsız olduğu 4 aylık erkek bebeğini 14'üncü kattaki evinin penceresinden aşağıya attı.

Hayatını kaybeden bebeği sabah sokakta oynayan çocuklar buldu. Polisin yaptığı soruşturmadan sonra gözaltına alınan Markovkina'nın, ağlamasından rahatsız olduğu bebeğini aşağı attıktan sonra tekrar yatağına giderek uyuduğu kaydedildi.

İfadesi alınan Markovkina, psikiyatri kliniğine yatırıldı.
Milliyet

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Psikolojisi bozuk diyeceğim nasıl yatıp uyumuş.Bence aşırı bencil biri imiş.Kendinide ataydı arkasından anlardım psikolojisi bozuk bu düpedüz canilik.:sok

Lateralus

Aktif Üye
Tepki
152
normalde ruslar çok sevecen ve annelık bakımından cok evcimen insanlar cok iyi annelermiş diye biliyordum ama her mılletın bı sapığı var. Bir elime düşecek ben onun psikolojisini düzeltirdim .Kendi hayat 3 kuruş etmez o ölseymiş keşke.Bu da kadın olacak iğrenç pislik karı.Böylelerine işkence ederek öldürmek istiyorum resmen.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar