Ahh Anaamm Çok Arıyo :(

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.762
Kızlar kurban olam bi öneri söleyi verin :ates:
Diş ağrısından ölmek üzereyim :cirla:
Sabahtan beridir dişim ağrıyor kerpetenle sökesim geliyor :ates:
Biliyonuzmu diş ağrısına birşeyler ?
Benim bildiğim tuzlu su ve ağrı kesici ama fayda etmiyor:ates:
Kuduruk gibim delirtiyor beni kaç kere fırçaladım belli deel :ates:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Bak oku bunu işe yarıyo alternatifler
@bitter_im ben daha önce sirkeli olanı denemiştim.Sonuç başarılı!!!!

lk olarak dişinizi fırçalamayı deneyin. Bu, çürüğüne sıkışmış ve ağrıya neden olan besini oradan uzaklaştırmaya yardımcı olur. Eğer çürüğe kolayca ulaşabiliyorsanız kolonya veya alkol damlatılmış bir kürdan ile çürüğün içinden besini çıkarmaya çalışın.

Tuzlu su ile birkaç dakika gargara yapmayı deneyin.
Yarı yarıya sirkeyle (elma üzüm fark etmez) karıştırılmış su ile yine birkaç dakika gargara yapın.

10 tane kadar kuru karanfili öğütüp yarım su bardağı ılık suda 3 - 5 dakika demledikten sonra rengi değişen bu suyu soğutun ve gargara yapın. Veya karanfili ağzınızda çiğneyip çürüğün üzerinde bekletin. Karanfilin uyuşturma etkisi ağrıyı dindirmeye yardımcı olacaktır.

Ezilmiş veya ağzınızda çiğnediğiniz 1 - 2 diş sarımsağı çürük dişin üzerinde bekletin. Bu bölgedeki iltihabın dolayısıyla iltihabın neden olduğu basınç ağrısını azaltabilir ve ağrıya neden olabilecek her türlü bakteriyi yok eder.

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
Geçmiş olsun ,ne zordur diş ağrısı:( eczanelerde karanfil ruhuyla hazırlanmış dişinol var ağrıyı keser bir diğer yol ise rakıya batırılmış pamuk bu da ağrıyı keser..sonrada diş hekimine gitmek tabi. @bitter_im

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.762
Rakımı :ne: @ferah abla nediyon zaten kafam milyon kattrilyonmu etcen beni :ko
@kedijik bidenem sirkeliyi denedim kekikle :ne: gerçekten uyuşturuyor ama nedense 10 dakika :ates: sabaha kadar uyuyamadım :ates::ates:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.762
ha deyince bakkala gidemiyorum kuzum dişçiye nerden gidiyim şimdi :ates:

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
Rakımı :ne: @ferah abla nediyon zaten kafam milyon kattrilyonmu etcen beni :ko
@kedijik bidenem sirkeliyi denedim kekikle :ne: gerçekten uyuşturuyor ama nedense 10 dakika :ates: sabaha kadar uyuyamadım :ates::ates:

rakıyı içmiceksin şekerim ,küçük bir parça pamuğu rakıyla ıslatıp dişinin arasına koyacaksın :D birşey olmaz.

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.762

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.519
geçmiş olsun bitter,inş geç kalmamışımdır kolanyayı sakın direk pamuğa dökerek dişine koyma diş etinde yanmaya sebep oluyormuş komşumun daha yeni başına gelmiş dr. söylemiş dişetini yakmışsın diye
evden çıkmadan yapılacağın şey kuvvetli bir ağrıkesici alman olacak

B

beki_beyza

Misafir
KESİNLİKLE ANINDA GEÇECEK!! Hemen dişini bol diş macunu ile fırçalıyorsun 3 dk yeter çok az da hafif hafif ağrıyan taraftaki diş etine masaj yap fırçayla sonra ağzındaki köpüğü tükür ve sakın çalkalama.. sonra bana teşekkür et.. ama alışkanlık yapmasın hemen bi doktora görün..:sirin:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.762
ah canım geçmiş olsun.
diş apse yapmıştır
antibiyotik içecen sanırım
Apse deiş bidenem eminim ondan sadece kök sancısı var bide dünkü sirkeli gargara dişimi kesti yemek bile yiyemedim :(
Teşekkürler canım :huhuu:
Geçmiş olsun cnm biran önce doktora gidiceksin başka çare yok.
Diş teli taktırıcam zaten biliyosun.. Şart yani dolgu :gitme: teşekkür ederim bidenem :eek:
geçmiş olsun bitter,inş geç kalmamışımdır kolanyayı sakın direk pamuğa dökerek dişine koyma diş etinde yanmaya sebep oluyormuş komşumun daha yeni başına gelmiş dr. söylemiş dişetini yakmışsın diye
evden çıkmadan yapılacağın şey kuvvetli bir ağrıkesici alman olacak

Yok yok hala ağrısını çekiyorum..
Sinirlenince üzülünce ya bademcik şişer benim ya diş ağrısı çekerim zaten :( yok yaa onu dün nettede okudum raki buz kolonya vs. gerçekten çok zararlıymış :ne:sağolasın ablacım.. Birde sarımsak duydum.. ama sarımsağa tahammülüm yok :ates:
KESİNLİKLE ANINDA GEÇECEK!! Hemen dişini bol diş macunu ile fırçalıyorsun 3 dk yeter çok az da hafif hafif ağrıyan taraftaki diş etine masaj yap fırçayla sonra ağzındaki köpüğü tükür ve sakın çalkalama.. sonra bana teşekkür et.. ama alışkanlık yapmasın hemen bi doktora görün..:sirin:

Dün onu nettede okudum ben ablam o yüzden işe yaramadı bide aklım dişimde olunca daha bi ağrı basıyor onunda etkisi var :ask: çok sağol canım :ask:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar