Ahu Yağtu İlk Kez Konuştu!

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.215
Ahu Yağtu, ünlü şovmen Cem Yılmaz'dan boşandıktan sonra ilk kez konuştu

fft2mm4160863.jpg

Cem Yılmaz’la olan boşanma sürecinde sessizliğini koruyan Ahu Yağtu Habertürk’ten Aysun Öz ile konuştu. Yağtu’nun röportajında kariyer mesajı var!

İşte Ahu Yağtu’nun röportajından satır başları;

Gelecekle ilgili hayalleriniz ve planlarınız ne? Neler yapmak, nerede olmak istiyorsunuz bundan sonra?

Öncelikle oğlumla birlikte bol bol vakit geçirmek, onun gelişimini takip edip birlikte eğlenmek yapmak istediklerimin başında geliyor. Bununla birlikte auvintage. com ile ilgili bir dolu projemiz var. Zaman içinde o projeleri hayata geçirmek istiyorum. Diğer taraftan da oyunculuk ve sunuculukla ilgili gelen teklifleri değerlendirmeyi planlıyorum.

Modadan anlıyorsunuz, stil sahibisiniz. Bu özellikler sizde varken tasarım da yapabilirsiniz, ama siz farklı bir kulvar seçtiniz. Niye tasarımı düşünmediniz? İleride düşünür müsünüz?

Tasarımı elbette düşünüyorum. 20 senedir moda sektörünün içinde yaşayan biri olarak tasarımla ilgili çok güzel projelerim var. Sadece hayata geçirmek için doğru zamanı bekliyorum. Şu anda sitenin İngilizce versiyonuna start verdik ve yurtdışı gönderimlerine başladık. Bu çok mutluluk verici. Blog kısmını dergi mantığına yaklaştırıyoruz. Belirli periyotlarda benim yazdığım yazıları yayınlıyoruz. Tasarımcı işbirliklerimiz devam edecek. Anlaştığımız tasarımcılar auvintage’ın vintage ruhuna özel kapsül koleksiyonlar hazırlayacak.

Dergicilik hayaliniz de mi var?

Blog’umuzu dergi kıvamında sunmak için hazırlıyoruz. İsmi AUMAG olacak. Burada modadan sanata, tasarımdan yaşama dair pek çok konuyu ele alacağız. Dergilerle de işbirliklerimiz devam edecek.

''OYUNCULUK BENİM MESLEĞİM"

Gelecekte oyunculuğu düşünüyor musunuz?

Elbette! Oyunculuk benim mesleğim. Eylülden beri projeleri inceliyorum. İçime sinen bir proje olunca kaldığım yerden devam edeceğim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar