"Aile Hekimiyiz" diye eve girdiler ve...

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
ŞEYTANIN BİLE AKLINA GELMEYECEK SOYGUN...

Antalya'da kendilerini 'Aile Hekimi' olarak tanıtan iki kişi girdikleri evin sahibi Gül, tetanoz aşısının zamanının geldiğini söyleyince, soyguncular , "Evde aşı yapabiliyoruz" diyerek çantalarından şırınga çıkardı. Selma Gül'e aşı diyerek bayıltıcı iğne yaptı. İğne vurulduktan hemen sonra kendinden geçen genç kadın saatler sonra 2 yaşındaki Melise tarafından uyandırıldı. Selma Gül, kollarında bulunan ziynet eşyalarının ve masa üzerinde bulunan dizüstü bilgisayarın olmadığını farkedince, özel bir şirkette muhasebe müdürü olan kocası Nurettin Gül'ü arayarak yardım istedi. Gül, yakınlarını evine gönderdi. Eve gelen akrabalarının yardımıyla özel bir hastaneye kaldırılan Selma Gül tedavi altına alındı. Polis olayın çok yönlü olarak soruşturulduğunu açıklarken Gül'ün hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Hürriyet

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
ama insan bi kimligini sorar ne biliyim,her kapi calanda sorgusuz sualsiz iceride alinmazki,,,ALLAH korusun herkesi,,,

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Ben aşağıdan bile çalındığında açmıyorum. Zaten apartmana giriş şifreli. Tanıdığım herkes şifreyi biliyor. Tanımayan olduğunu öyle anlıyorum. Hayatta evde olduğumu farkettirtmem kimseye :ates:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar