Aile Tartışmalarının Galibi Kadın

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.318
Aile Tartışmalarının Galibi Kadın

attachment.php

İngiltere’de aile içi alınan tartışmalı kararlarla ilgili yapılan araştırmada kadınların yarısından fazlasının tartışmayı kazanan taraf olduğu görüldü

Londra’daki Royal Holloway College’den Prof. Alistair Munro’nun arkadaşlarıyla yaptığı araştırma Royal Economic Society dergisinde yayımlandı. Araştırmada evli çiftlere alınacak kararı tek başına mı aldığı ya da partneri de ortak edip etmediği gibi sorular soruldu. 82 çifte akşam yemeğine gitme veya tiyatroya gitme konusunda seçenekleri ve sonra da tercihleri konusundaki kesin kararları soruldu. Ankette önce sorular çiftlere ayrı ayrı sorulduktan sonra ikinci aşamada çiftler bir araya getirilerek birlikte karar vermeleri istendi. Sonuçlara bakıldığında yanıtların yüzde 40’ında uyuşmazlık olduğu, sadece bir çiftin tüm sorulara yanıt vermede mükemmel olduğu görüldü. Kadınların yarısından fazlasının tartışmalı konuları kazandığı görülürken çiftler arasındaki büyük ölçüde dağınıklık da dikkati çekti.

Kaynak: iVillage Türkiye

Ekli dosyalar

• aldatma2.jpg
    aldatma2.jpg
    12,8 KB · Görüntüleme: 17

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.519
bizde tartışmanın tam hararetli yerinde ben galibimdir:lala:
sonra yatışınca eşim haklıdır
bu benim kesin kararımdır:cokkomik:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
bizde konuya göre değişir karşılıklı laf dalaşı yaparız
en son konuşan ben olmalıyım illaki
sonrada konu kapanır normale döneriz

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.318
Bizde genelikle olay yeniyken ben konusurum, esim konusmaz. Ortalik yatisinca bu sefer o konusur ben konusmam. :lululu:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar