Ailede bir tek esiniz çalışıyor ve onu da isden cikarsalar ne yaparsiniz?

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
bune iş yaptığına bağlı insanların
yani bazı meslekler vardır devlet güvencesi altında kolay kolay işi kaybetme gibi bir durum sözkonusu olamz
bazı işler ise özel veya sektörün kar zarar durumuna göre seyreder
eğer böyle bir işse insan heran herşeye hazırlıklı olmak durumunda bence

evt işten ayrılmak çok kötü bir şey
ama yapacak birşy ne diye soruyorsan yeni bir iş bulmak

kimsenin bu duruma düşmemesi dileğiyle

LaRisA

Daimi Üye
Tepki
769
bundan sonra evinin kadını cocuklarının anası olur ben calışırım derim:kahve:

bu kapıyı kapatan allah diğerini acar elbet. Bi süre kendimi kısıtlarım ve gerekirse bende iş ararım.
Babam 3 yıl calışmadı. Annem ev kadını ben ve kardeşlerim küçükler. Haliyle calışamıyosun. Eski calıştıgı dönemde biriktirdiği paraları yemiştik. Allah o günlerimizi göstermesin bir daha düşmanıma dahi. Çok zor. 2 Kişiyken kolayda 3-4 çocuk olunca cok beter :mendil:

Madmazel eşin işsizmi? canım

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
böyle birşey olsaydı ben de çalışırdım bu yaşta ,şimdi bile ne yapabilirim de biraz daha gelirimiz artsın diye düşünüyorum.bu devirde bayanların çalışması şart oldu

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Gerçekten zor bir durum.

Ama ne yapacğız,destek olurdum tabiki de..

Yeni iş arardı,olmadı ben çalışırdım,hayat müşterek.Ogetirip biz yerken iyi de,biz getirsek nolur sanki..

başakk

Daimi Üye
Tepki
671
ben zaten çalışıyorum öyle bir durum olsa gene seve sever elimden geleni yapardım.bir rkek için çok zor bir durum olsa gerek

OP
Madmazel

Madmazel

Daimi Üye
Tepki
2.700
bundan sonra evinin kadını cocuklarının anası olur ben calışırım derim:kahve:

bu kapıyı kapatan allah diğerini acar elbet. Bi süre kendimi kısıtlarım ve gerekirse bende iş ararım.
Babam 3 yıl calışmadı. Annem ev kadını ben ve kardeşlerim küçükler. Haliyle calışamıyosun. Eski calıştıgı dönemde biriktirdiği paraları yemiştik. Allah o günlerimizi göstermesin bir daha düşmanıma dahi. Çok zor. 2 Kişiyken kolayda 3-4 çocuk olunca cok beter :mendil:

Madmazel eşin işsizmi? canım

canim yok,ama kredilerimiz falan varda cok korkuyorum nedense

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
zor bir durum allah kötüsünden saklasın
nemi yapardım belki çalışırdım belki belkide
köye yerleşip tarla işleriyle uğraşırdıkne var
köylü yoruldum71 heee:kptmya:zor gerçekten işsiz kalmak ama eşim sanırım işten çıkmış olsaydı boş durmaz
zaten genelde bu konuları konuşuyoruz
işten çıkarırsa patron taksiçilik yaparım diyor
zaten şuan ek iş yapmaktayız pike satıyorum evimde
isteyen olduğunda

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ne yapıcam bütün tanıdıklara eşimin iş aradığını iletirim elbet buluruz bi iş...ben de çalışırım idare ederiz inşallah...yeter ki insan çalışmak istesin

acigul

Daimi Üye
Tepki
650
şuan bu durumu yaşayan birisiyim bazı arkadaşlar biliyor. işyerimizi kapattık iflas sebebiyle. şuan işsizlik bildirimi yaptı eşim 10 ay işsizlik maaşı alabiliyormuş. bitaraftanda gözümüz kulağımız açık duyduğumuz yerlere bakınıyoruz. Allah kimseye vermesin zor bir durum. kayınvalidemlerle oturduğum için şimdilik onun maaşıyla idare ediyoruz.ben de çalışmak istiyorum ama kızımın diyeti daha önemli o yüzden şimdilik çalışmayı düşünemiyorum Allah sonumuzu hayır etsin aydınlık günlere çıkarız inşallah.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
şuan bu durumu yaşayan birisiyim bazı arkadaşlar biliyor. işyerimizi kapattık iflas sebebiyle. şuan işsizlik bildirimi yaptı eşim 10 ay işsizlik maaşı alabiliyormuş. bitaraftanda gözümüz kulağımız açık duyduğumuz yerlere bakınıyoruz. Allah kimseye vermesin zor bir durum. kayınvalidemlerle oturduğum için şimdilik onun maaşıyla idare ediyoruz.ben de çalışmak istiyorum ama kızımın diyeti daha önemli o yüzden şimdilik çalışmayı düşünemiyorum Allah sonumuzu hayır etsin aydınlık günlere çıkarız inşallah.

amin canım inşallah

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
amin canım amin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar