Madmazel
Daimi Üye
Ailede bir tek esiniz isliyor ve bir gun onu isden kovarlarsa ne bilim bi sekilde uzaklasdirirlarsa ne yaparsiniz.
bundan sonra evinin kadını cocuklarının anası olur ben calışırım derim
bu kapıyı kapatan allah diğerini acar elbet. Bi süre kendimi kısıtlarım ve gerekirse bende iş ararım.
Babam 3 yıl calışmadı. Annem ev kadını ben ve kardeşlerim küçükler. Haliyle calışamıyosun. Eski calıştıgı dönemde biriktirdiği paraları yemiştik. Allah o günlerimizi göstermesin bir daha düşmanıma dahi. Çok zor. 2 Kişiyken kolayda 3-4 çocuk olunca cok beter
Madmazel eşin işsizmi? canım
krizde is bulmakda kolay diyilki
şuan bu durumu yaşayan birisiyim bazı arkadaşlar biliyor. işyerimizi kapattık iflas sebebiyle. şuan işsizlik bildirimi yaptı eşim 10 ay işsizlik maaşı alabiliyormuş. bitaraftanda gözümüz kulağımız açık duyduğumuz yerlere bakınıyoruz. Allah kimseye vermesin zor bir durum. kayınvalidemlerle oturduğum için şimdilik onun maaşıyla idare ediyoruz.ben de çalışmak istiyorum ama kızımın diyeti daha önemli o yüzden şimdilik çalışmayı düşünemiyorum Allah sonumuzu hayır etsin aydınlık günlere çıkarız inşallah.
amin canım aminşuan bu durumu yaşayan birisiyim bazı arkadaşlar biliyor. işyerimizi kapattık iflas sebebiyle. şuan işsizlik bildirimi yaptı eşim 10 ay işsizlik maaşı alabiliyormuş. bitaraftanda gözümüz kulağımız açık duyduğumuz yerlere bakınıyoruz. Allah kimseye vermesin zor bir durum. kayınvalidemlerle oturduğum için şimdilik onun maaşıyla idare ediyoruz.ben de çalışmak istiyorum ama kızımın diyeti daha önemli o yüzden şimdilik çalışmayı düşünemiyorum Allah sonumuzu hayır etsin aydınlık günlere çıkarız inşallah.