minaderinnnn
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar derdimi anlatacak kimsem yok burada paylaşmak istedim. Nişanlım akrabamla aynı iş yerinde çalışıyordu. Bizim eve iş için geldiğinde beni görmüş ve akrabama tanışmak istediğini söylemiş ben 6 ay kadar hayır dedim ama sonunda sadece bir cay içmeyi kabul ettim. Hayır demeye gitmiştim fakat o masaya oturduktan sonra bir daha oradan kalkmak istemedim çok ısınmıştım ona bir şeyler hissetmiştim. Daha önce başkası tarafından söz günümde terk edilmiştim. Bunu tekrar yaşama korkusu vardı. Fakat zamanla hepsi kayboldu gittikçe aşk sevgi güven hepsi oluştu. Bir süre sonra ablam bunu duydu ve hemen anneme anlattı annem kabul etmedi nişanlım benden biraz kısa ve aile durumu maddi açıdan bizimki kadar iyi değil. Ailem birlikte olmamızı istemedi. Tipini maddi durumunu oturdukları evi hep yanlış buldu fakat ben o kadar çok seviyorum ki bunların hiç biri umurumda değil ailesi mükemmel insanlar. Çok mutluyum çok seviyor ve seviliyorum. Çok çaba sarf ettik ne yaptım ettim nişan yapıldı. Ocaktan beri nişanlıyız ama ailem hala bizi ayırmak istiyor. Ben onsuz yapamam onu çok seviyorum bunu çok iyi biliyorlar ama beni vermek istemiyorlar sürekli aşağılayıcı şekilde beni vazgeçirme çabasındalar geçmedim geçmem ama düğünü 1 sene ertelediler pes ettirmeye çalışıyorlar çok mutsuzum nişanlıma bu kadarını yansıtmamaya çalışıyorum yani onun için söylenenleri gizliyorum ama kaldıramıyorum ne yapmalıyım ?