Ailemee Gidiyorumm... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
VALLA konuyu nereye acacagımı ılk defa bılemedım :hihi: benım acımdan hem mutlu sevınclı hemde huzunlu bı haber oldugu ıcın son olarak mutluluk verıcı haberler kısmı daha uygun olur dıyerek konuyu acıyorumm:eek: bu aksam hayırlısıyla Alllah nasıp kısmet ederse aılemın yanına Kutahyaya gıdıyorum bellı bır sure aranızda olamıyacagım :( bu benım ıcın hem mutlu bı haber hemde uzucu :aglayan:sevınıyorum sızler gıbı dıger aılemın yanına gıdıyorum :sarilma:uzuluyorum sızlerden ayrı kalıcam :(:aglayan: hepınızı cok ozlıyecegım ben yokken cok fazla kaynatmayın gelınce rapor alıcam ona goree :dil: kendınıze cok ıyı bakın tabıı sıteye de :dil:Rabbıme emanetsınız canlar :sarilma::iloveyou::rose:

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
canim gözün aydin
senin adina cok sevindim inan
ailene kavusup hasret gidericeksin yine ne mutlu sana
sag salim git gel insallah
hayirli yolculuklar diliyorum berenim
napalim özlemekte güzeldir
ama yinede fazla özletme olurmu:eek::hhhhhh:

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
hayırlısıyla git gel canım ailen herşeyden en önemlisi
sen bizi merak etme
gene silinirsek gene buluruz birbirimizi
sana iyi eğlenceler canısı ailene slm
kütahya güzel yer e.kardeşim orada yapmıştı askerliğini
gitmiştik yanına

OP
be_reN

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
fıstıklarım benım bıtanesınızz sızlerr -hmm her bırınız benım ıcın okadar degerlı okadar onemlısınız kı anlatamam :aglayan: sızlerı cok ozledım dun geldım konyaya bugun aranızdayım goz acıp kapayıncaya kadar gectı ıstee :eek: hepıze kucak dolusu sevgıler :hhhhhh: ıyı nıyet ve dıleklerınız ıcın de cok cok cokkk :eek: ve tesekkur edıyorum canlarım :eek: artık aranızda olduguma ve dondugume gore konuyu kapatıyorumm :eek::eek::hhhhhh::iloveyou:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar