'Ajda maymun gibi'

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sertab-ajda_640.jpg

'Ajda maymun gibi'

Ünlü şarkıcı Sertab Erener Turkcell Kuruçeşme Arena'daki konserinde ilginç açıklamalarda bulundu.

Tamamen tülden oluşan kıyafetiyle dikkat çeken Erener,süperstar Ajda Pekkan ile ilgili de bir anısını paylaştı. Erener "Yıllar önce bana bir kaç arkadaşım gelerek 'Ajda sesini çok beğenmiş, solisti olacaksın' dediklerinde ne kadar heycanlanmıştım. Ondan çok şey öğrendim. Bana yüzündeki kırışıklıkları göstermeden şarkı söylemeyi öğreten Ajda Pekkan'dı.dedi. Erener'in esprili bir şekilde "Siz birde onu stüdyoda çalışırken falan görseniz maymun gibi" demesi herkesi kahkahaya boğdu.

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
he ya geçen gün malatyaya gitmiş küçük zeynebin ziyaretine inanın kadın çok üzgün ama o kadar gerdirmişki yüzünü sanki gülüyormuş gibi duruyor mimik diye bişey kalmamış don gibii duruyor ne olur sanki normal kalsa o şirin ninelerimiz teyzeleriz gibi yok 70 yaşında bile seksi olucam diye uğraşıyor ne diyim Allah akıl fikir versn

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
yüzünü gerdire gerdire gerilcek yeri kalmamış o halde bile çirkin duruyo ama Sertabın söylediği kelime çok yanlış bence herşeyden önce kendisinden büyük biri ve seni sahneyle tanıştırmış biri talihsiz bir açıklama yapmış bence
eeeeeeeeeee Ajda artık sertabı maymumuna mı çevirir neye çevirir bilmiyorum sanki kendide çok güzelmiş gibi niye etrafına laf atıyo onuda annemadım ya neyse:findik:

Özor

Daimi Üye
Tepki
484
Sunaycığım oldukça haklısın aslında ama şu en güzel şey olan çocuk sahibi olma durumunu bile gerçekleştirmediğine göre güzel görünmekle ilgili müthiş bir takıntısı olsa gerek. Bu da bana kalırsa hastalıklı bir durum :eek:

Habere gelecek olursak maymun canlı, hareketli, daldan dala zıplayan, şirin bir hayvancağızdır ki Ajda P. da oldukça hareketli bir insan. O yaşına rağmen hoplayıp zıplıyor. Maymun hakaret içermeyen bir benzetmeden öteye gitmiyor bana kalırsa:kahve:

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
benimde kızım görmüş kilyosta geçen sene kocaman şapka gözlüklerle geziyormuş makyajsız olunca saklıyorlar kendilerini sade ajda değil hepsi:panter::panter:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar