Akrep burcu hangi burçtan erkeklerle anlaşır?

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.284
Hanımlar size bir şey danışayım.. Şu burçlarla başım dertte. Şimdiye kadar görüştüğüm erkeklerle olan uyumumu düşünüyorum da; koçlar ve başaklarla anlaşamıyorum sanırım. Şu an biriyle görüşüyorum. Daha doğrusu birbirimizi tanımaya çalışıyoruz. Kendisi başak ve aşırı mantıkçı. Ben de mantıkçıyımdır ama ben duygusalımdır da. Evlenmeyi sadece hayat arkadaşlığı olarak görmüyorum. Aşık da olmam lazım. O ise böyle düşünmüyor. Duygu bakımından ağırdan alıyor. Ben buna sinir oluyorum :uzgun: İstiyorum ki beni etkilemeye çalışsın, jestler yapsın. Ne bileyim aklıma girsin. Ama tık yok :aglayan: Sorun bende mi? Ben hiç bir burçla anlaçamıcak mıyım? :böö: :dertli:

Aranızda akrep olanlar vardır eminim. Söylesenize eşleriniz ya da sevgilileriniz ne burcu? Ne kadar anlaşabiliyorsunuz?

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
Canım ben akrep burcuyum eşim terazi ama hiç uyuşmuyoruz çok zıtız
Burçların özelliğini nekadar taşırız bilmiyorum ama eşim hiç terazi gibi değil:hihi:
Ha burçlara göre eş bulmak ne kadar faydalı olur onu bilemicem,fazla inanmak istemiyorum burçlara

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
canim bak netten buldum:sutarafa:

Arası çok iyi: Balık, Yengeç

İyi: Yay, Oğlak, Başak, Terazi

Kötü: Kova, Boğa, Aslan

Ne iyi ne kötü: Koç, İkizler

OP
gülsemin

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.284
Canım ben akrep burcuyum eşim terazi ama hiç uyuşmuyoruz çok zıtız
Burçların özelliğini nekadar taşırız bilmiyorum ama eşim hiç terazi gibi değil:hihi:
Ha burçlara göre eş bulmak ne kadar faydalı olur onu bilemicem,fazla inanmak istemiyorum burçlara

Burçlara göre eş bulmak değil de tatlım, buna görüştüğümüz kişiyi burçlar yardımıyla tanımaya çalışmak diyelim. Çünkü görüştüğüm insanlar gerçekten de burçlarının özelliklerine uyuyor. Ya kabulleneceksin ya da çekip gideceksin -rgulu

Burçlara inanırım ben, özelliklerini taşırım da akrep burcunun. Sanırım en sorunlu burç biziz uyum konusunda. Hem huzur istiyoruz hem de heyecan. Hem duygusal olsun diyoruz hem de asla kılıbık olmasın. Beklentilerimiz çok. Bütün ideal huyların da buluştuğu bir burç yok maalesef. Off şu mantık ve duygu bi arada olsun düşüncemiz yok mu:uzgun: Bu yüzden evde kalıcam sanırım :aglayan:

p@g

Daimi Üye
Tepki
1.123
canım bende akrep burcuyum eşim koç burcuydu çok iyi anlaşamadık ne yazık kii :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar