Alacakaranlık Şafak Vakti-Bölüm 2 ilk görüntüler

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.870
381165845004.jpg

İşte beklenen filmin ilk görüntüleri

Alacakaranlık Şafak Vakti-Bölüm 2 filmin ilk görüntüleri bir hayranının cep telefonuyla çektiği görüntüleriyle ortaya çıktı.

Büyük bir beğeni ile izlenen ve başrol oyuncuları Robert Pattinson ve Kristen Stewart'a büyük ün, başarı ve hayran kitlesi kazandıran Alacakaranlık film dizisinin son bölümü, önümüzdeki sonbaharda gösterime girecek…

Filmin ilk görüntüleriyse bir hayranının cep telefonuyla çektiği görüntüleri Youtube'a yüklemesiyle ortaya çıktı...

Pattinson ve Stewart'ın aşk birlikteliklerini de başlatan film serisinin bu son filminde, bir bebekleri olan Bella ve Edward Cullen çifti, yanlış bir düşünce ile itham edilmeleri üzerine çocuklarını korumak için diğer vampir klanlarını bir araya getirmeye çalışırlar…

Hatırlanacağı üzere, Alacakaranlık Şafak Vakti-Bölüm 1 isimli ilk filmde, Cullen çifti evlenmiş ve Bella bir bebek sahibi olmuştu… Film, 18 Kasım 2011 tarihinde ülkemizde gösterime girmişti… Filmin bu ikinci ve son bölümünün ise 16 Kasım 2012 tarihinde ABD'de gösterime girmesi bekleniyor…

Sabah

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.870
Seviyorsun galiba :D ben ikincide sıkılmıştım bıraktım :acep:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar