Aldatılan kadın 'aldatır' mı?

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Bence saçmalık. Eşim beni aldatsa hemen boşarım:D Ben onu aldatarak onun eline koz vermem. Kısasa kısas yapmam yani. Zaten aldatan kişilerin karşı tarafa artık sevgi duymadıkları belli. Bu yüzden uzatmanın ne alemi var?:dusun:

berceste

Daimi Üye
Tepki
1.830
aldatmamalı çünkü kendıne yazık eder karşısındakınden bı farkı kalmaz çokta pişman olur bence atalarımızında dedıgı gıbı keskın sirke küpüne zarar:eek:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bence aldatmamalı ama o beni aldatsa sonra ben ondan bi şekilde boşanamasam belki yapardım böyle bişey o anki ruh halime bağlı

G

guzelcem

Misafir
Bence aldatmalı artık günümüzde bu konu aşdı sanki sidik yarıştırıyorlar:) Çünkü kadın kocasında umduğunu bulamıyor, kocası karısı yanında bile iken bakıyor ve gözleri ile kadını soyuyor arzuluyor, karısı bunu hissetdiğinde kadında kocasının yanında erkeklere bakmaya başlıyor, ne acı bir durum. bir erkek bakarsa onun karısınada elin erkekleri bakar, benim düşüncem bu:kizdim::kizdim: arkadaşlar.

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
Bence aldatmalı artık günümüzde bu konu aşdı sanki sidik yarıştırıyorlar:) Çünkü kadın kocasında umduğunu bulamıyor, kocası karısı yanında bile iken bakıyor ve gözleri ile kadını soyuyor arzuluyor, karısı bunu hissetdiğinde kadında kocasının yanında erkeklere bakmaya başlıyor, ne acı bir durum. bir erkek bakarsa onun karısınada elin erkekleri bakar, benim düşüncem bu:kizdim::kizdim: arkadaşlar.

:sok:Gerçekten şoklar içinde okudum yazdıklarınızı:bayil:
Samimi duygularınızlamı yazdınız bu düşüncelerinizi aceba?

G

guzelcem

Misafir
:eek:evet çok samimi yazdım Şahmaran hanım sakın şok olmayın, bende sizin gibi şok olurdum ama aşdım:kizdim:evli eşlerle boşananlarla öyle düşünceye sahiplerki, başımdan geçeni anlatayım ingilizce öğretmeni bayan vardı evli olduğunu söylerdi ama inanmadım ben, çok ama çok rahat bir bayandı erkeklerle haşır neşir bulunduğu yerde okulda bile adı çıkmışdı velhasıl eşime çok ilgi duyuyordu eşimi uyarmışdım beni kaale almadı eşim nerdeyse bu kadın yüzünden yuvamız yıkılıyordu, bana sende benim eşimle ilgilen derdi şok olmuşdum bunda ne var ingilizce bayan öğretmen,n eşi AMERİKA DA olduğunu söylerdi, orda herşey serbest ve rahat olduğunu söylerdi, şimdi durumu ne onu söyleyeyim boşandığı eşi kız çocuklarını aldı işlemide eşim amir olduğu için bu kadının mesleğine kadar yasallaştırdı, eşim ikisi çok kötü oldular yani birbirinden buldular işte ilahi adalet ben çok beddua etmişdim... ben nelerle karşılaşdım hele bu mesleğin içinde büyüdüm sakın şaşırmayın bana... selamlarımla.:)

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
guzelcem ablam aldatılmasın alasını yasamıs yengesı dıye esının sevgılılerıne tanıtılmıs bırı acını anlıyorum ama ınan ablamın yasadıgı cok fazla ama ne olursa olsun aldatılmaya aldatma ıle cevap verılmemelı ozAman o kısyle aynı sevıyesızlıge duserız o kısıden farkımız kalmaz
cok ama cok gecmıs olsun rabbım bıdaha boyle bısey yasatmasın sana
sahım konuya net cvp bosa canını baska turlu yak ama aynısıyla karslık verme
allahım kımseye bu acıyı yasatmasın:(

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
:eek:evet çok samimi yazdım Şahmaran hanım sakın şok olmayın, bende sizin gibi şok olurdum ama aşdım:kizdim:evli eşlerle boşananlarla öyle düşünceye sahiplerki, başımdan geçeni anlatayım ingilizce öğretmeni bayan vardı evli olduğunu söylerdi ama inanmadım ben, çok ama çok rahat bir bayandı erkeklerle haşır neşir bulunduğu yerde okulda bile adı çıkmışdı velhasıl eşime çok ilgi duyuyordu eşimi uyarmışdım beni kaale almadı eşim nerdeyse bu kadın yüzünden yuvamız yıkılıyordu, bana sende benim eşimle ilgilen derdi şok olmuşdum bunda ne var ingilizce bayan öğretmen,n eşi AMERİKA DA olduğunu söylerdi, orda herşey serbest ve rahat olduğunu söylerdi, şimdi durumu ne onu söyleyeyim boşandığı eşi kız çocuklarını aldı işlemide eşim amir olduğu için bu kadının mesleğine kadar yasallaştırdı, eşim ikisi çok kötü oldular yani birbirinden buldular işte ilahi adalet ben çok beddua etmişdim... ben nelerle karşılaşdım hele bu mesleğin içinde büyüdüm sakın şaşırmayın bana... selamlarımla.:)

Düşüncelerinize sonsuz saygım var tabiki,ama başınızdan geçen olayın aslını bilmediğim için bir an şaşırdım..
Bazılarına doğal gelen şeyler bizler için aslında hiçte doğal olmayabiliyor.Bu biraz yaşam tarzınıza ve yaşadığınız yere ve aldığınız terbiyeye göre değişiyor.
Bende anadolu çocuğuyum ve bununla gurur duyuyorum,asla eşim beni aldattı diyerek onun düştüğü gibi kendimi düşürmem misilleme yapmam..
Zaten her zaman söylerim:Aldatan kendini aldatmış olur bana göre.

G

guzelcem

Misafir
Çok haklısınız bende osmanlı kadınıydım canısı BULGARİSTAN göçmeniyim aslımızda böyle bir terbiyesizlik yokdur, ben yapmam ahlakım ve terbiyem böyle iffetsizliğe musait değildir inanın evimden ve kocamdan başka kimseyle irtibadım yokdur hele gurbetde yavrumla yaşar giderim, öyle insanlarla karşılaşdım ki ya ne kadar ayıp dedğim zaman bana dedikleri şu oldu ŞAHMARAN HANIM sen ne kadar geri ve örümcek kafalısın dediler çok zoruma gitdi:( kocası başka kadına karısıda kocasını kahveye gönderiyor elin başka erkeklerle anlayın artık.... ALLAH hayırlı insanlarla ve güzel ahlaklı insanlar la karşılaştırsın....

beyazinci

Aktif Üye
Tepki
207
arina sakın büük sölemem cnm aldatırsa boşarım demişsin sakın bunu cekmeyen bilmes:aglayan::aglayan::aglayan:

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
güzelcem seni anlayabiliyorum balım
öyle bir pisliği yapan muhakkak bedelini bir şekilde öder canım
bizler rahmanın kullarıyız rabbim biz insanları ayrı ayrı farklı şekillerde imtihan ediyor
ve bizlerde sabır edebilecek seviyede isek ve muhakkak ki o sabrın meyvelerini tadarız canım
sabır ve isyan etmeden sabır
o sabrın meyvesi öyle güzelki öyle tatlı ki anlatamam
onun için sana sabır etmeni ve sabır edip o sabrın meyvesini tatmanı dilerim
sevgilerimle canısı :hhhhhh:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
arina sakın büük sölemem cnm aldatırsa boşarım demişsin sakın bunu cekmeyen bilmes:aglayan::aglayan::aglayan:

beyazinci'ye katılıyorum
malesef öyle hemen boşanılamıyor arina çocuklar için
sakın hiç bir zaman büyük konuşma sakın :hhhhhh:

Canım büyük konuşmak değil. Tabii ki dünya hali Allah kimseyi o duruma düşürmesin. Ama ben bu olayla karşılaştığım zaman sevgim biter, gider. Saygım kalmaz. Çocuğum olursa da sırf o var diye arada, onu mutsuz bir aile de yaşatmanın haksızlık olduğunu düşünüyorum:(

Allah herkesi doğru yoldan ayırmasın

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
çocuk varmı canım
bir nevse erkek çocuklarının yüzüne bakabilir utanmadan adı çıksa bilem
ya kadın

çocuk yok aldatırım demiyorum zaten ama o anki ruh halime bağlı belki aldatmasamda aldatıyo gibi davranırım bilmiyorum bende onun canını bişekilde yakmaya çalışırım

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
allahim korusun basimiza böyle birsey vermesin insallah
büyük konusmak istemem ama aldatilsam bosanirim
ayni seyi yaparak kendi gururumu ayaklar altina almak istemem cünkü

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
kocanız aldattı diye misilleme yaparsanız inat üstüne ilişki olmaz çok sakıncalı kendinize saygınızı kaybedersiniz hem bunu kocanıza söyleyebilirmisiniz kendinizi kandırısınız başka bir erkeğin eğlencesi olursunuz bu duruma yapılacak en güzel şey boşanmaya kalkışmaktır boşanmak demiyorum boşanmaya niyetlendiğiniz zaman kocanız hanyayı konyayı anlar anlamazsa bu iş bitmiştir bu derdi çekmenin gereği yok gençlik çok kısa

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar