Aldatılanlar gerçekten affedebilir mi?

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Gerçekten affedebileceğini sanmıyorum.

Biri sizi bıçaklasa ameliyat olsanız tamamen geçmiyo değil mi izi,bu da öyle bişey.

Bir kere arkadan hançerlendiniz mi kolay kolay unutmazsınız.Kendinden fedakarlıkyapıp unutmuş gibi yapar bence.

Ne kadar unuttum desede hiç sanmıyorum böyle birşeyin unutulucağını.:dertli:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Gerçekten affedeceğini düşünmüyorum. Çok büyük konuşmayayım ama ben affetmezdim. Ayrıca affetse dahi aklının bir köşesinde hep acaba sorusuyla yaşayacaktır. Bence bu da mutluluk oyunundan başka birşey değil. :kahve:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
ben kendi adıma yazayım unutmadım unutamamda hatırladığım zamanda hemen başka şeyler düşünmeye ve bu düşünceyi kovmaya çalışıyorum kısa dönem bir öfke yaşıyorum her zaman o öfkeli halimi soran olursa hiç ilgisi olmayan bir şeye canımın sıkıldığını söylüyorum.:ates:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bence de asla affedilmez mutlaka izleri taptaze durur ben bırak affetmeyi görmek dahi istemem büyük konuşmayayım yine de Allah göstermesin

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
affetmem affetmedimde 2 yıl aynı evde ayrı yaşadık sonunda baktım öylede olmuyor sonunda annemlere yakın bi yerde ev tuttum ayrıldım mide kaldırmıyo gerçi bizimkisi sadece aldatma değildi oda üstüne tuz biber oldu

G

guzelcem

Misafir
ALLAHIMA büyük konuşmayayım:alsana:dün akşam eşime söyledim bana ihanet edersen seni doğduğuna pişman ederim hemde yüzüne söyledim:alsana:gece 3 de sahurda geldi burnundan getirdim ayrıca affetdikden sonrada mutluluk oyununu oynamam bana göre değil :eek:tiyatrocu değilim buna karakterim müsade etmez asla:alsana:yemin ediyorum hayatda olduğunada bin pişman ederim o kadınıda hiç unutamayacağı bir ders verir kadın olduğuna unuttururum:alsana: o kadar:alsana:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
ben esime söylemistim bir kersinde eger beni aldatirsan seni hic affetmem diye:aglayan:
esimde bana kimse hic bir zevk seni ve cocuklarimi kaybetmeye gözealmam kadar muhtesem degil demisti:eek::eek:

aysegul

Aktif Üye
Tepki
119
bencede nasil bir bardak kirildiktan sonra parcalarini birlestirip yapistirsak eski haline gelmiyorsa insan kalbide o sekilde yerine gelmez affedemez diye düsünüyorum unutmaya calissa bile muhakkak icinde kalir ve gün gelince gercekten bunu disa vurur insan:panter:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
ALLAHIMA büyük konuşmayayım:alsana:dün akşam eşime söyledim bana ihanet edersen seni doğduğuna pişman ederim hemde yüzüne söyledim:alsana:gece 3 de sahurda geldi burnundan getirdim ayrıca affetdikden sonrada mutluluk oyununu oynamam bana göre değil :eek:tiyatrocu değilim buna karakterim müsade etmez asla:alsana:yemin ediyorum hayatda olduğunada bin pişman ederim o kadınıda hiç unutamayacağı bir ders verir kadın olduğuna unuttururum:alsana: o kadar:alsana:

Bazı şeyler söylerken kolayda yaşarken öyle olmuyor keşke her şey o kadar kolay olsa da kimse kırık kalp le yaşamasa şunuda söyleyebilirim hiçkimse hesabını bırakmaz bir gün görür hesabı her zaman hata yapan kaybeder

OP
2
Tepki
43
kızlar affetmek elbette çok zor ama çocuğun varsa ve onu çok seviyorsan seni bir daha aldatmıyacağından eminsen onun içinde allah korkusu varsa ve tövbe etmişse affedebiliyorsun.ben affettim çünkü onunla çook mutluyum.

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
Gerçekten affedebileceğini sanmıyorum.

Biri sizi bıçaklasa ameliyat olsanız tamamen geçmiyo değil mi izi,bu da öyle bişey.

Bir kere arkadan hançerlendiniz mi kolay kolay unutmazsınız.Kendinden fedakarlıkyapıp unutmuş gibi yapar bence.

Ne kadar unuttum desede hiç sanmıyorum böyle birşeyin unutulucağını.:dertli:

aynne canım hep izi durur orda o izi aklına geldiğinde canın yanar

G

Gülden Gül

Misafir
Eşim değil ama sevgilim tarafından aldatılmıştım.
Yutulacak lokma değil, affedemedim.

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
sahsen ben affetmezdim,ALLAH yasatmasin,,,,gercekten affedilebileceginide dusunmuyorum...ama bu zamanda maalesef affetmek zorunda kalan kadinlar var,,,,,,,,,yani oyle gorunmek zorunda olan,,,,,,,

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar