Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Neden inanayım ki, eğer öyle birşeyi hissedersem eşimede ve aldatdığı o şerefsiz kadına da maddi ve manevi tazminat davası açarım hayatlarını zehir ederim ve yaparım da ben bunu eşime söyledim yaparsan beni ve oğlunu da kıyamete kadar göremezsin... bu dünyayı dar getiririm. :cicikadin:
helal güzelcemim benim vallahi takdir ettim seni -alkis-alkis
başıma gelmedi degil ama allah gösdermesin ki evli degilim..
evlendigimdede olmaz inşllah
somut bişey yakalayana kadar sabırla beklerim takip ederim bu süreyi burnundan getiririm zaten bişey varsa çıkar ortaya o zaman da kocamı balkondan atarımmmmmmmmm:bitter:
İnanırmış gibi davranır, ben de ona oyunumu oynarım. Somut delil elime geçtiğinde de maddi ve manevi tazminat davası açar. Sen yoluna ben yoluma derim Bakalım hiçbişeysiz kalınca birlikte olduğu kişide onunla olacak mı?
Suphe varsa ıcımde bı olasılık da var demekdır.Bu duruma gore o bırlıkdelıgı surdurmek dogru degıl kı bana gore.
Tut kı var ve suphelendım sordugumda evet var mı dıyecek?Hayır dedırtıp de kendımı yerle yeksan edecegıme hıc sormaz bı suphem de olsa somut bıseyler ararım.
Suphe demek guven eksıklıgı demekdır bana gore ve bırlıkdelıklerde guven yoksa aşk da sevgı de çuvalla olsa işe yaramaz
somut bişey elde edene kadar bilmiyomuş gibi davranırım elde edip kanıtlayıncada sessizce ayrılır bir daha ne bir tek kelime eder nede yüzüne bakarım çünki sessizlik en büyük cezadır karşıdakine ayrıca bu yaşanmış bir tecrübe sonra yıllarca vicdan ızdırabından kapınızda yatar ama nafile....