Aldatılmayı affeder misiniz?

Aldatılmayı affeder misiniz?

• asla

Kullanılan: 52 82,5%
  • affederim

Kullanılan: 2 3,2%
  • bir defaya mahsus affederim

Kullanılan: 9 14,3%

• Kullanılan toplam oy
    63
OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
ınan konuyu ben açtım ama bır sure cevap yapamadım bende asla kabul edemem dıye tıkladım ama basa gelınce ınsan yınede o durumda ne yapar offf açmasamıydım ne çok derın bır konu gerçekten....

chatlack

Daimi Üye
Tepki
807
Bende affetmem dedim ama allah vermesin çok zor bir durum.İnsan başına gelmeden bu gibi durumlara ne dese yalan olur.Yaşanmadan anlayamaz kimse :( Allah kimseye yaşatmasın

munise

Daimi Üye
Tepki
365
kesinlikle kabul edilebilir bir durum değil eğer başıma gelirse asla ama asla affetmem!!!!!

damlanur

Aktif Üye
Tepki
176
asla son şans derler bende yoktur asla o an çekip giderim ben giderim kim ne yaparsa yapsın çok gururluyum

leyla

Daimi Üye
Tepki
1.292
Asla olarak oyladım ben arkadaşlar..Ama yaş olarak sizden büyük olarak sonra düşündüm ki..Çocuklar için hani olur ya affedilir mi acaba..Büyük konuşmamak lazım..Ama hala düşüncem "asla" tabii.:D

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
Aldatılmayı hiç bir kadın istemez ve hazmedemez..Fakat günümüz erkeklerinde (istisnalar hariç) bir doyumsuzluk var..
Benim başıma böyle bir şeyin geldiğini anladığım an silerim(büyük konuşmak gibi olmasın ama)Her ne kadar ortada çocuk da olmuş olsa arkama bile bakmam.
Hiç bir kadının yuvası bu nedenden dolayı dağılmasın,bozulmasın inşallah.

çiğdem

Aktif Üye
Tepki
189
bende asla kabul edemem gibi geliyor ama allah böyle bir sınava tabii tutmasın kimseyi.başıma gelirse nasıl davranırım bilemem.aman ne bileyim ya offfffff.çokkk zor.

BELKIS

Daimi Üye
Tepki
307
bence bir şans daha verilebilmeli ve sadece erkek değil kadında kendini bu durumda sorgulamalı " benim eşim neden böle bir şeye gerek duydu" diye

peri_kizi

Daimi Üye
Tepki
292
asla affetmem, bidaha hiccccc isim olmaz, gozumle bile gorsem hicbirsey yapmam, haketmedi beni der yoluma davam ederim basim dimdik !!! aldatan adam herzaman aldatabilir,affi olmamali, demekki evdeki kadin onu tatmin etmiyor, capkin ve gozu disarda, affeden herkadin bi sonraki icin davetiye cikartiyor demektir bana gore,...
bir kadin aciz olmamali ekonomik ozgurluk sart !

ZERENCİK

Daimi Üye
Tepki
676
asla kabul etmem benı ıstemeyenı ben hiç istemem allah kımsenın basına vermesınAMİN:protesto:

niha55

Daimi Üye
Tepki
1.156
etmem ama büyükde konuşmamak lazım Allah kimseye yaşatmasın affedilse nolacakki hep acabalar olur insanın kafasında ne kadar yürürkü güvensizlikle

beyazinci

Aktif Üye
Tepki
207
başına gelmeyen bilmes affetmeyipde ne yapicanki çok zor heleki ekonomik özgürlüğün yoksa kadın daima ceker kadın çok acizz neyse ya ben tarif edemedim arkadaşlar bide lütfen kadında suç aramayın bu herkesin başına gelebilir

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar