Alerjik Hapşırmaya Bitkisel Çare

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Şifalı Bitkiler Ansiklopedisi yazarı Arif Pamuk alerjik hapşırmaya bulduğu çareyi şöyle açıklıyor:
alerji_foto.gif

Alerjik hapşırma,sebebi zor anlaşılan bir hastalıktır.Bu hastalığa yakalanan kimsenin gözleri yaşarır ve dakikalarca hapşırır,çaresizlik içinde kıvranır durur.Bu illeti bir kaç dakika içinde şifaya kavuşturmak mümkündüriBir ecza deposu halindeki memleketimizin bir çok bölgesinde bu hastalığı şifaya kavuşturacak bitkimiz bol miktarda yetişmektedir.Hatta Anadolu insanının evinde süs eşyası olarak kullanılan bu bitkimizin bir çok hastalığa da şifası vardır.Adına "Üzerlik Otu" denir.

Biz bu otun tohumlarından faydalanacağız.Bu hastalık için 250 gram üzerlik tohumu kafidir.Bunu bir aktardan alınız.İki çorba kaşığı üzerlik tohumunu bir çay bardağı su ile iki dakika kaynatıp bir tülbentten süzünüz.Elde edilen suyu sabah ve akşamları kuvvetlice burnunuza çekiniz.

Alıntıdır

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
teşekkürler canım.. ben bu hapşırmayı o kadar çok yaşıyorum ki.. bunu denemeye çalışacam....:eek:

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
ben bu dertten muzdarıbım kronık alerjım war
bır tuttugu zman hapsu hapsu cıldırtıyo benı
senelerdır kullandıgım alerjı hapım we spreyımı yanımdan hıc ayırmam buda guzel bı paylasım aktara soram bı tsk:hhhhhh:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar