Ali Kaptan Hastanelik Oldu..

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.486
Puan
113
Yaş
41
Konum
..
LiveImages%5CYeniFotoAnaliz%5C320%5C09%20%C5%9EUBAT%202011%20MAGAZ%C4%B0NDE%2048%20SAAT%5Cali2.jpg3333.jpg


“Öyle Bir Geçer Zaman Ki”nin acımasız ‘Ali Kaptan’ı Erkan Petekkaya hastanelik oldu.

Ağır bir grip geçirdiği ve geçen hafta iki gün sete gidemediği belirtilen Petekkaya, durumu kötüye gidince haftasonu Kadıköy Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldı.

Serum verilen ve gözetim altında tutulan Petekkaya’nın sağlık durumunun iyiye gittiği ifade edildi.

Hastaneden yapılan açıklamada Petekkaya'ya 'akut bronşit' teşhisi konduğu, durumunun iyiye gittiği göz önünde bulundurularak ilaç tedavisine başlandığı belirtildi.

Petekkaya iki gün daha dinlenip ardından işinin başına dönecek.

Kaynak: Hürriyet
 

sıladayım

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
15.208
Tepki
27.374
Puan
113
Konum
trabzon
Valla geçmiş olsun disekmi Ali kaptana :cokkomik::cokkomik::cokkomik:bilmiyim :cokkomik::cokkomik:
Şaka biryana Allah acil şifalar versin biran önce iyileşir inşallah:elis:
 

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.065
Puan
113
Konum
.....
gebersin derdim al kaptan olsa ama erkan petekkayı severim çok geçmiş olsun:) salgın zaten bu ara eşimde çok hasta dün akşama kadan yattı bugün işe gitti mecbur ama nasıl bilmem
 

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.339
Tepki
83.983
Puan
113
Konum
İstanbul
Hastalıkla ilgili şok iddia

Ali Kaptan karakterini canlandırdığı Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı dizide; çocukları ve eşine cehennem dolu günler yaşatan Erkan Petekkaya, yatağa düştü! Saklambaç'ın haberine göre; dizi izleyicilerinin nefret ettiği Petekkaya'nın 2 gündür Acıbadem Hastanesi'nde tedavi gördüğü ortaya çıktı. Hastane yetkilileri, oyuncunun bronşit teşhisiyle tedavi altına alındığını açıklarken, magazin kulislerinde Erkan Petekkaya ile ilgili şok dedikodular konuşuluyordu. İddialara göre; ünlü oyuncunun hastalığı grip değil, ciğerlerinin iflas etmesiydi.

OLAYLARIN ADAMI
Gece hayatına olan düşkünlüğüyle tanınan Erkan Petekkaya'nın aldığı aşırı alkol yüzünden rahatsızlandığı iddiaları herkesi şoke etti. Geçtiğimiz yıllarda çapkınlık yaparken çekilen görüntüleriyle hafızalara kazınan oyuncu, bundan birkaç hafta önce de aldığı aşırı alkolün etkisiyle Oba Restaurant'ın önünde taşkınlık yapmıştı.

Sabah
---------------------------------------------
Senaryo üretilmeye başlandı bile hangisi doğru ki şimdi...
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst