Ali Özbir ilk kez konuştu!

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Ali Özbir ilk kez konuştu!

attachment.php

4 aylık bebeğini geçen hafta kaybeden Esra Erol'un eşi Ali Özbir bu sabah bir TV programının canlı yayınına bağlanarak, eleştirilere cevap verdi. Program konuğunun " Esra Erol'un hemen işe başlaması doğru değil" sözlerine cevap veren Özbir, şu açıklamaları yaptı:

"Esra düşük yapmadı. Ölü çocuğu dünyaya getirecekti, müdahale edildi. Bunu size anlatmak istemedi. Uzman doktorlarla çalıştık. En az zararla atlatsın diye psikologlarla konuşuldu. Esra şu an harap durumda? Bu psikolojideki bir insana yüklenmek doğru mu? Esra normal doğum yaptı, çocuk ölü doğdu. Cumartesi sabahı eve getirdik. Psikologlarla konuşuldu. 'Pazartesi yayına çıkılabilir' dendi. Yanında 60-70 kişi çalışıyor. Esra bunu düşündü, sağlık açısından bir sorun olmadığını da öğrenince yayına çıktı.Esra kötü bir şey mi yaptı? Üzerinden 10 gün geçse tamam diyeceğim. Ama daha çok yeni... İşinin başına geçti. Çalışmak ibadet değil mi? Türkiye'de by-pass olup ayağa kalkan insanlar var. Esra'nın psikolojisini düşünmüyor musunuz? Hayatımda ilk defa bir yayına bağlandım. Esra'nın bu kadar üzüldüğünü görünce ben müdahale ettim... Esra çalışmaya çalışıyor, bundan daha güzel bir şey olabilir mi? Ah ah vah vah 15 gün yayına çıkamam" deseydi daha mı iyi olacaktı. Esra hassas bir dönemden geçiyor... İşe gidip kafasını dağıtıyor. Evde kalıp kendisini dinlemesini istemedik. Uzmanları dinledik, onların dediğini yaptık.

Kaynak: Haber Türk

Ekli dosyalar

• 912705_detay.jpg
    912705_detay.jpg
    16,1 KB · Görüntüleme: 65

Teyzos

Sitenin Hikaye Yazarı
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.806
3.5 aylıktı üzüldüm acıkcası rabbim hayırlısını versin en iyisini yapmış aslında çalışmayla o kadar insan arasında elektrikti trafoydu derken unutması (mümkün değil ama) daha kolay olur

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
ben bunların normal insan davranışı olduğunu düşünmüyorum ,bu insanlar tv de yaşıyorlar sanki ...
sonraki zmanlarda pişman olacaklarını düşünüyorum böyle vatanı kurtarmışçasına bu tv ve izleyici işini abarttıkları için...

datlu sapuk

Daimi Üye
Tepki
618
bencede dogru bi karar vermiş ne yapacaktı evde iyice bunalıma girecekti en azından çalışarak kafasını dagıtmaya çalışyor

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
Bana da normal gelmedi.
Kendini suçlamamak için hemen işe koşmuş olabilir. Ama yalnız kaldıgında illaki düşünecektir. Ya da bilmiyorum bunların kafaları şuurları bir acayip.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar