Ali Taran Böyle Veda Etti

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
ali-taran-kuzey-konustu_640.jpg

Reklamcı Ali Taran'ın kısa bir süre önce boşandığı eşi Selma Ann Desmond akşam saatlerinde Levent'deki evinde yaşamını yitirdi

Ali Taran, az önce oğlu Kuzey ile birlikte bir basın toplantısı düzenledi. Taran basın toplantısında şunları söyledi; "Bugün bir savunma içerisinde değiliz. Dün hakka yürüdü, Allah rahmet eylesin. Şimdi konuya bir magazin şeyi gibi tabi ki bakmıyoruz. Biraz da oğlum adına söylüyorum. Oğlumun da anneannesi Cuma günü defnedilmesine karar vermişler. O yüzden biraz bekleme içerisindeyiz. Böyle olmayacağını söylemek için buradayım. Dün akşam kendisi oraya götürüldü. Onun dışında söylenebilecek bir şey yok. Son zamanlarda kendisiyle görüşmüyordum. Onları bir kenara bırakıyorum. Ama gerek evliliğe bakışım gerek aile yaşantısına bakışım yazılıp çizildiği gibi değil. Böyle olmadığını en azından burada söylemek istiyorum.

Bir hesap verme şeklinde söylemiyorum. Onu da söyleyeyim bunu da gibi bir şeyim yok. Kuzey de Amerika'dan okulundan izin alıp geldi. İyi ki de gelmiş. Benim belki bir ricam olabilir. O da cevap verecek halim yok. Onun için çok da alışık değilim bu tür durumlarda konuşmaya."

Ali Taran'ın oğlu Kuzey de toplantıda şöyle konuştu;
"Son iki günde çok ağırlaştı. Daha çok acı çekmeden son günlerini geçirdiğini söyleyebilirim. Hakkın rahmetine kavuştu. Bir oğul olarak yapabileceğimin en iyisini yaptım. Hep nasihat verirdi. Son geldiğinden itibaren çok ağır olmasına rağmen ben uyuduktan sonra hep yanıma gelirdi. Bana hasta olduğunu belli etmemeye çalışmıştı. Aynı gayreti gösterdi ama buraya kadarmış. Kabullenmek zorundayım. Her şey yazıldığı gibi. Her zaman okulumu bitirmemi istediği için devam edeceğim. Üniversite mezun olmamı isterdi. O hep benimle biliyorum."

Eski eşinin ölüm haberini alan Ali Taran, kendi internet sayfasında bir ölüm ilanı yayınladı. Acı haberin ardından aralarında Acun Ilıcalı, Gökhan Şükür gibi bir çok ünlü isim Desmond'un evine geldi. Cenaze evden Gökhan Şükür'ün de aralarında bulunduğu 7-8 kişilik bir grup tarafından çıkartıldı. Selma Ann Desmond'un cenazesi yarın Levent Camii'nde kılınacak cuma namazının ardından Ulus Mezarlığı'na defnedilecek..

AYŞE ÖZYILMAZEL UĞRUNA EŞİNİ TERK ETMİŞTİ
Ali Taran 21 yıllık eşi Selma Ann Desmond'u Ayşe Özyılmazel uğruna terk etmiş ve geçtiğimiz Temmuz ayında görkemli bir düğünle Bodrum'da evlenmişti. Bu düğününde yaşananlar büyük tartışma konusu olmuştu. Ali Taran'ın, Ayşe Özyılmazel ile birlikte olduğu öğrenen Selma Taran, Özyılmazel'e acı bir nasihatta bulunmuştu:
"Ali'ye de Ayşe'ye de mutluluklar diliyorum. Bu durumda oğlumuz Kuzey üzgün ve kırgın. Gelin hanıma bir tavsiyem var; Sakın hasta olmasın. Benim geçirdiğim hastalığı geçirmesin."

Selma Ann Desmond, hastalığı döneminde eski eşinin ilaç paralarını ödemediğini iddia ederek şunları söylemişti:
"Şok geçiriyorum. İlaçlarım için gerekli parayı ödemiyor. Bu nasıl bir beladır. Ben iyileşmeye çalışıyorum o beni hasta etmek için elinden geleni yaptı, yapmaya devam ediyor. İlaçlar olmadan nasıl iyileşeceğim.. Yıllar önce hediye edilmiş mallarım var. Kendisinin de birden fazla malı vardır. Mahkeme kararıyla her türlü ilaç giderlerimi ödemekle sorumlu. Bu tavrı alarak benim ölmemi istediğini düşünüyorum. İtirazı olan var mı? Sesiz kalmak, alttan almak, artık salaklık derecesine giriyor."

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
keşke boşamayıp hep yanında olsaydı..kanser hastalarında moral çok önemli...
allah rahmet eylesin...

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
kendince bişeyler yapmaya çalışmış işte ama rahmetlinin yaptığı açıklamalarda malesef bu üzücü keşke biraz daha bekleseydi yaşasın aşkını şimdi doyasıya..:acep:

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
Selma Taran, Özyılmazel'e acı bir nasihatta bulunmuştu:
"Ali'ye de Ayşe'ye de mutluluklar diliyorum. Bu durumda oğlumuz Kuzey üzgün ve kırgın. Gelin hanıma bir tavsiyem var; Sakın hasta olmasın. Benim geçirdiğim hastalığı geçirmesin."

herşey bu cümlelerde. çok acı gerçekten.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
arada bir kadın olmasa mantıgım bosanmaları anlıyor. cünkü bir röportajında anlatmıs desmond.. gögüsleri alındıgında ali taran gögsündeki dikişlerine pansuman yapmıs her gün, kendisi onu yıkamıs, saclarını kazımıs falan.. sonra karacigerinde de kanser bulunmus. artık kardes gibi olmuslar hani karısı gibi görememiştir belki sertab erener ,levent yüksel cifti gibi.. ama arada bi kadın olması, bosanır bosanmaz bi anda evlenmesi, hatta önceleri de görüstüklerine dair iddialr cıkması falann adama olan kinimizi arttırıyorr ister istemez. cok üzücüü gercekten. bugün basın konusmasını dinlerken de sacmalamasından (cok iyi rol yapmıyorsa) ne kadar üzgün oldugunu anladım.. ama bu olanları degiştirmiyor maalesef.. simdi hep bi acaba. acaba ayrılık olmasa hadi ayrıldık ben böye evlenmeseydimm gözler önünde gencecik bi kadınla biraz daha yasar mıydı? bunu da atlatır mıydı? keske yapmasaydımlar falan.. ama gün gelicek unutulucak bunlarda. o cok sevgilii genc karıcıgınınn kollarında avutucak kendini. vay gidene ...

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Yaşadıkları zaten zorken bir de insan onca yıllık eşinin genç bir kadını sevmesini üstelik kameralar önünde düğün yapmasını nasıl kabul edebilir ki? Ki ayrılmak isteyen kişi rahmetli de değilmiş :uzgun:
Olan oldu , giden gitti , evlenen evlendi ..
Bizi hiç ilgilendirmez tabiki kişilerin tecihleri ama kadının hissettiklerini az çok anlamaya çalışıyoruz , hemcinsimiz olarak başımıza gelse ne hissederdik demeden edemiyoruz işte.
Allah rahmet eylesin ve kimsenin başına vermesşn yaşadıklarını.

KraLiçe

Daimi Üye
Tepki
3.576
Bakalım geride kalan insanların hayatları ne şekilde hüsran olacak sonlarının Ali Taran'ın eski eşinden çok daha kötü olacağı belli... Şimdi mutlu mesut yaşasınlar bakalım bi süre... Elbet yaptıkları yanlarına kar kalmayacaktır.
Allah rahmet eylesin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar