Ali Tezel'in Eşi Konuştu!

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
Ali Tezel'in boşanmak üzere olduğu eşi konuştu
Medyatik müşavir Ali Tezel'in kendisini kız kardeşiyle aldattığı eşi Meltem Tezel sessizliğini bozdu

Medyatik müşavir Ali Tezel'in kendisini kız kardeşiyle aldattığı eşi Meltem Tezel sessizliğini bozdu: Gerçeği öğrenince çıldırdım. Başka kadın olsa belki ama baldız olayını affetmem.

Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Tezel, bu kez mesleki değerlendirmeleriyle değil, 'Yaprak Dökümü'nü andıran çarkantılı boşanma davasıyla gündeme geldi. Ünlü müşavir Tezel'in, 23 yıllık eşi Meryem Tezel'i baldızıyla aldattığı ortaya çıktı. Skandal, Meryem Tezel'in savcılığa suç duyurusunda bulunmasıyla patlak verdi. Tezel, müşavir eşinin kendisini dövüp, kulağını kesmeye teşebbüs ettiğini iddia etti. Karşılıklı boşanma davası açan çiftin dava dilekçesinden ise çarpıcı bir ayrıntı çıktı.

Meryem Tezel, dava dilekçesinde eşinin ayda 100 bin TL'nin üzerinde para kazandığını ve paranın onu değiştirdiğini vurguladı. Tezel ayrıca kendisini boşanmaya iten en önemli olayın ise eşinin kendisini öz kardeşiyle aldatması olduğunu belirtti. Bu iddialar üzerine Ali Tezel, konu hakkında açıklama yapmaktan kaçınırken, Meltem Tezel dün sessizliğini bozdu.

Eşinin öz kardeşiyle 10 yıldır beraber olduğunu söyleyen Tezel, "Hem kardeşi hem de kocası tarafından aldatılmış bir kadın olarak çok kırgınım" dedi. Olayı öğrendiğinde beyninden vurulmuşa döndüğünü, 10 kilo birden verdiğini de sözlerine ekleyen Tezel, "Eşimle tarlalarda ırgatlık yaparak evlenmiştik. Birbirimize çok bağlıydık. Ama o beni kardeşimle aldattı. Fotoğraflara bakıyorum da kardeşimin tüm eşyalarını ben almışım" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
diziler ahlaki durumumuzu bozuyor diyoruz ama bunlar dizileride gecmis.:hihh:

gulbeseker

Aktif Üye
Tepki
133
:kizdim:yazık kadın yıllarca saçını süpürge eder adam biti kanlanınca bilmem neyi kalkar...
baldıza da gelince ne biçim bi kardeşmiş ya
bu ne mide bu ne ahlak bu ne biçim bir terbiyesizlik yüzsüzlük aşşağılık bi yaratık... Allahııım evlerden ocaklardan ırak olsun yarabbim.:sinir::sinir::sinir:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
eskiden dizimi vardı bu olayın aynısını ben ailemde yaşadım eniştem küçük teyzemle halt yedi ceremesini üç kadın ve biz çocuklar çektik teyzemle yıllarca kimse görüşmedi o zaman çocuktum enişteme bir şey diyemedim annem ve büyük teyzem vefat etti küçük teyzem hasta biz şimdi görüşüyoruz eniştem yine adamım diye geziyor alemde olan teyzeme oldu iki ablasını hiç göremedi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar