Alişan'dan ayrılınca kovuldu

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
alisan-seda-ayrildi_640.jpg

Demet Akalın, Alişan'la ilişkisini bitiren vokalistini işten kovdu

Demet Akalın, önceki akşam sevgilisi Okan Kurt'la Nişantaşı'ndaki Maçka Park'taydı. Yılbaşı gecesi sahnede olacağı için yeni yılı önceden kutladıklarını söyleyen Akalın, vokalisti Seda Önder'le yollarını ayırdığını da açıkladı. Ünlü şarkıcı, yakın arkadaşı Alişan'la aşk yaşayan ancak ilişkisini kısa süre önce noktalayan Önder'i kovduğunu söyledi: "Seda artık vokalistliğimi yapmıyor, onu kovdum. Kendisiyle görüşmüyorum da. Çünkü arkadaşıma yanlış yaptı. Alişan'ı kaybetmemek, onu kırmamak için Seda'yla olan tüm bağımı kestim. Ben onun müzik hayatında yapmam gerekeni yaptım. Alişan çok duygusal bir adam, onu kimseye değişmem."

SERVET AĞABEYİM OLUR
Seda Önder ise kovulmadığını, Demet Akalın'la anlaşarak iş ilişkilerini bitirdiklerini söyledi: "Kovulma diye bir şey olmadı. Karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Böyle bir açıklama yapmasına üzüldüm." Geçtiğimiz günlerde Capacity AVM'de Galatasaraylı futbolcu Servet Çetin'le görüntülenen Önder, aşk dedikodularını da yalanladı: "Servet Çetin'le bir arkadaşım vasıtasıyla o gün tanıştık. Kendisini daha önce görmemiştim. Ayaküstü muhabbet ettik, durum bundan ibaret. Servet benim ağabeyim olur." Servet Çetin de bir basın açıklamasıyla aşk iddiasını yalanladı: "O hanımefendiyi sadece basından ve yakın arkadaşım Alişan'dan dolayı tanımaktayım. Kendisiyle herhangi bir özel arkadaşlığım bulunmamaktadır. O gün tamamen tesadüf eseri karşılaştık."

ZiLeY

Daimi Üye
Tepki
1.845
kesınlıkle katılıyorum sana elasu alısanın kankası mubarek

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
"Kovdum" diyorsa kovmuştur :D Ama ayıp etmiş, iş ile arkadaşlığı karıştırmamak lazım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar