Alışveriş bağımlısı mısınız?

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Mağazaların vitrinleri renk renk kıyafetlerle dolu şimdilerde. Eski sezondan kalan ürünlerde de büyük indirimler var. Yani, bir alışveriş bağımlısı için tehdit edici her şey mevcut...

Peki siz bunlara kapılıyor musunuz? Yani bağımlı mısınız?

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Ben tam bir bağımlıyım ve artık bu psikolojik yani:utandim: Almayacağım varsa bile alır çıkarım:gitme: Aslında sonradan pişman olurum neden aldım diye; ama alındığı için artık işişten geçmiştir.:cokkomik:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
evlenmeden önce her gördüğümü almak isterdim yeni bişey alınca önceki aldıklarımın yüzüne bakmazdım ama şu an daha önemli sorumluluklarım var o yüzden kendimi frenledim yinede şeytan dürtmüyo değil:dusun: çok severim alışverişi stres atmaya birebir kendimi çok mutlu hissederim bişeyler alınca:kupa:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
evlenmeden önce her gördüğümü almak isterdim yeni bişey alınca önceki aldıklarımın yüzüne bakmazdım ama şu an daha önemli sorumluluklarım var o yüzden kendimi frenledim yinede şeytan dürtmüyo değil:dusun: çok severim alışverişi stres atmaya birebir kendimi çok mutlu hissederim bişeyler alınca:kupa:

Evlenmeden önce ben de öyleydim. şimdi az da olsa frenledim. Umarım daha da frenlerim bunu:dusun:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
yok aşırı değil gerekeni alırım sadece
önceliğim oğlum ve evin gıda ihtiyacı
market alışverişi çok yaparım
kıyafet ve ayakkabıda ise beğendiğimi alırım sadece

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
ben kısı yazdan yazı kıstan sezon sonu alma taraftarıyım sezonda 300 tl olan urunu 50 tl aldııgmı bılırım onun ıcn benım ıcn kacmaz bır alısverıs olur:D

zehra

Daimi Üye
Tepki
379
ben çok değilim ihtiyacım olanı alırım mağaza mağaza dolaşıp bakmam aldığım yerler bellidir ordan alacağımı alıp çıkarım

C

ceylanım

Misafir
BAĞİLİSINIDA GEÇTİM BEN KOCİŞİMİ BATIRACAM VALLA :deli::deli:

L

lajoie

Misafir
alışveriş bağımlısı değilimdir kırk yılda bir denk gelirse veya ihtiyacım olursa alırım sadece

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
Ben de bağımlı değilim ,ihtiyacım varsa uzun uzun araştırır alırım ,ihtiyacım yoksa almam:)

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.212
Denk gelirse beğendiğim birşeyse alırım,genel olarak ihtiyacım olursa alıırım ama severim alışverişi:dusun:.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar