Alışveriş Çılgınlığı

nergis

Aktif Üye
Tepki
249
Alışveriş Çılgınlığı

Yaklaşık 20 saat sıra bekleyen vatandaşlar, görevli polis memurlarının kendilerinden önce LCD televizyonları almasına tepki gösterince arbede yaşandı.

İzmir'de bir günlük indirim yapan Media Markt isimli firmanın Balçova'da bulunan mağazasının önünde saatlerce bekleyen binlerce İzmirli kapıların açılması ile birlikte mağazaya girdi. Ucuz elektronik eşyalardan almak için kıyasıya yarışan vatandaşlar, LCD televizyonları kapışırken, kendilerinden önce görevli polis memurlarının alış veriş yapmasına ve 2'şer adet LCD almasına tepki gösterdi. Vatandaşlar ile alış veriş yapan polisler arasında arbede yaşandı.

Yaklaşık 20 saat boyunca sıra beklediklerini belirten vatandaşlar duruma isyan ederken, az sayıda ki LCD televizyonlar kapanın elinde kaldı.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Media Markt açılalı İzmir'de sanırım 1 ay oluyor. Bırakın oraya girmeyi Balçova'ya adım atamıyorsunuz. :(

su.ay

Daimi Üye
Tepki
1.545
ben böyle şeylere çok sinirleniyorum . o kadar reziliği çekiyorlar,kavga ediyorlar
değer mi yaaa. kendilerine saygıları yok bence ben böyle bişeyi kendime yakıştırmam.öyle arbede.falan da çekemem.

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
:kizdim:yuz karası bı olay bu olaya zemın hazırlayanları kınıyorum:kizdim:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
neden canısı merak ettim

Canım o kadar kalabalık ki anlatamam yani. Media Markt, Best Buy, Agora, Kipa AVM yanyanalar. Agora'ya gitmek istiyorum mesela gidemiyorum.:D Media Markt yüzünden trafik felç oluyor. Yani bol saçmalık. Bence bu kadar indirim olduğunda ben merak ediyorum açıkcası o ürünnlerin ne kadar dayanıklı olduğunu.:dusun:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
valla o kalabalığın içine girip alışveriş yapmaya çalışmakta herkesin harci değil yani:)

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
Canım o kadar kalabalık ki anlatamam yani. Media Markt, Best Buy, Agora, Kipa AVM yanyanalar. Agora'ya gitmek istiyorum mesela gidemiyorum.:D Media Markt yüzünden trafik felç oluyor. Yani bol saçmalık. Bence bu kadar indirim olduğunda ben merak ediyorum açıkcası o ürünnlerin ne kadar dayanıklı olduğunu.:dusun:

benim hiç ilğimi çekmezler yani
buradada bildiğim bazı yerlerde yapar ucuzluk ama gidipde bol bol alayım yada bakayım demem

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar