Aloe-vera yağıyla sivilce tedavisi!

iReM

Daimi Üye
Tepki
539
Kızlarrrr sizlerle yeni basladigim bi tedavi yontemini paylaşacağım.

Nerden bakarsan bir aydir Yüzümdeki sivilcelerle basim fena dertte :uzgun:
yaptigim araştırma sonucu Aloe-vera yağının cilt ve sac bakimindaki gücü cok meşhur. Bende denemeye karar verdim. Bi kac arkadasimdan da duymuştum işe yaradığını. ...
dün aldim ve bu sabah kullanmaya basladim.Ilk surusum olmasına rağmen inanilmaz işe yaradı. :eller:
Gozle gorulur bicimde sivilcelerin görünümü pasiflesti. Renkleri softlasti yani. Ve inaniyorum ki uzun zamanki etkisi mukemmel olacak. Sizlerle gunden gune paylasicam sonuçları. Hemde resimli olarak*:elif::lilav:
Gelelim nasil kullandigima...
Cok basit:
Orta boyda bir pamugu islatip sıkıyoruz ve uzerine 7 damla Aloe-vera yagi damlattiktan sonra sivilceli veya lekeli bolgelere suruyoruz. Hatta kirisiklara bile surebilirmisiz. Ama gozlerle temas etmeyecek. Daha sonra kuruduktan sonra zaten yumusacik oluyor cildiniz. Ama ıslak pamuk şart çünkü bu yaglari seyreltmeden kullanmak cildi tahris edebiliyor. O yuzden islak olmasi sart! -kizgin

Hadi bakalim kizlarrr işinize yararda belki bana dua edersiniz :) opuldunuz cokkk :gulegule:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
58.652
Teşekkürler canim siyah noktalarada iyi geliyormu peki :ne: bende sahsen denemek isterim :savasciasli:

OP
I

iReM

Daimi Üye
Tepki
539
Canim benim siyah noktam yok ama iyi gelir duye dusunuyorum. Cunku benim gozeneklerimi gorulmez hale getirdi. sivilcelerde gitti artik :) herkese tavsiye :)))):huhuu:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar