Altı yıllık eşe akılalmaz tecavüz

niha55

Daimi Üye
Tepki
1.156
magdurkadin200509bykak7.jpg

Altı yıllık eşe akılalmaz tecavüz

Antalya'da 32 yaşındaki M.Ü, 6 yıllık eşi S.Ü ile istemediği halde ters ilişkiye girmek,
daha sonra da namluyu temizlemeye yarayan çubukla (harbi) tecavüz etmek suçundan yargılanıyor.

Bir yıldır süren davanın duruşması, harbinin gönderildiği Adli Tıp 6'ncı İhtisas Dairesi'nden rapor gelmediği için ertelendi. Olaydan sonra bağırsaklarından 6 operasyon geçirdiğini söyleyen S.Ü., davanın sonuçlanıp tutuksuz yargılanan kocasının ceza alması için gelecek raporu bekliyor.

Güvenlik Mahallesi'nde oturan bir çocuk babası M.Ü, bir yıl önce 27 yaşındaki eşi S.Ü'ye ters ilişki teklif etti. Reddedilen koca, eşini dövüp amacına zorla ulaştı. Fantazisini sık sık tekrarlayan M.Ü., bir gün eve "Arkadaşımın karısı" diyerek getirdiği kadınla da birlikte oldu. Kocasının bu ilişkisini gören kadın, "Ne yapıyorsun, yaptığın ayıp değil mi?" deyince aynı gece yine dayak yedi. O gece de kocasından gelen ters ilişki teklifini reddetti.

Ancak, yediği dayağın etkisiyle direnme gücünü yitiren genç kadın ters ilişkiden yine kurtulamadı. Eşinin daha sonra harbi ile fantazi yapmak istemesi S.Ü.'yü çıldırttı. Tüm direnmesine rağmen eşinin bu fantazisinden kurtulamayan S.Ü. bayıldı. Sabah karnındaki sancıyla uyanan talihsiz kadın, yardım istediği komşuları tarafından hastaneye kaldırıldı.

Doktorlar S.Ü.'ye bir çubukla tecavüz edildiğini, bu cismin ince ve kalın bağırsaklarda büyük hasara yol açtığı belirledi. Kadının şikayeti üzerine önce kaçan koca, olaydan 10 gün sonra polise teslim oldu.

Yatak odasında yapılan aramada ise harbi adı verilen ve tüfek namlusunu temizlemek için kullanılan bir demir çubuk bulundu. Yakalanan koca suçlamaları reddetti, "Eşimin bağırsaklarında daha önceden problem vardı. Ben kesinlikle böyle bir suç işlemedim" dedi.

M.Ü., Antalya 3'üncü Ağır Ceza Mahmesi'nce tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakalırken, 13 gün boyunca yoğun bakımda kalan ve bir yıldır aynı sorun yüzünden ızdırap çeken S.Ü. de aşırı derecede zayıfladı. Genç kadın, "Ters ilişkiye girmezsem beni aldatacağını süylüyordu. Çoğu zaman da zorla ters ilişkiye giriyordu. Bu durumu, kızkardeşime ve kocamın ağabeyine anlattım ama durum değişmedi" dedi.

Olaydan sonra bağırsaklarından 6 operasyon geçirdiğini söyleyen S.Ü., davanın sonuçlanıp tutuksuz yargılanan kocasının ceza alması için Adli Tıp 6'ncı İhtisas Dairesi'nden harbi ile ilgili gelecek raporu bekliyor.

Oruc

Daimi Üye
Tepki
2.379
yani diyecek bişey bulamıyom aslında varda burası yeri değil...insan eşine hayat arkadaşına böyle şeyleri nasıl layık görür...

Mss_42

Daimi Üye
Tepki
608
böylelerini adalete teslim etmek yetmez bence..3 gün yatar ,çıkar aynı şeyleri başka kadınlar üzerinde yine dener..:aglayan:

bence böylelerine aynı şekilde iade-i ceza verilmeli :kizdimama::kizdimama:

munise

Daimi Üye
Tepki
365
İnsanlık,merhamet ve duygu kalmamış artık,ne biçim bi davranış bide erkeğim diye dolanıyor ortalarda.Böyle sapıklar serbest bırakıldığında temiz insanların da hayatını tehlikeye sokuyorlar,eşine bu davranışı yapan diğer insanlara ne yapmaz.Allahım böyle kötü olaylardan hepimizi korusun.

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Bir erkek eşini bukadar incitebilirmi yaaaa yazıklar olsun o adama.
Allahından bulsun ne diyeyim.:tokat::tokat:

palmiye

Daimi Üye
Tepki
498
:dusun:Niha Bizlerle Paylaştığin Konular Gerçekten KaYde Deger..sagolll

peri_kizi

Daimi Üye
Tepki
292
alicaksin o adamiiiiiiiiiiiiiiiiii gotirceksin ormanin derinliklerine !!!!!!!!!!!!!!
fantazinin alasini yasaticaksin
tovbeeee tovbeeee !!!
cok sinirlendim !!!

ece

Daimi Üye
Tepki
367
Allah kahretsin pislik herif
Kafadan kontak psikopat bu
insanliktan eser kalmamis hayvan demeye midem almiyor hayvana kurban olsun
bunun beyni donuna dusmus
meydanda sallanacak ipte bunlar ibreti alem olacak -zebani-zebani-zebani-zebani