Altın çocuğun çekimleri sona erdi!

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Altın çocuğun çekimleri sona erdi!

"Sistemin Altın Çocuğu" gençlerin günlük yaşamlarından kesitler içeren farklı bir güldürü olacak

553084_detay.jpg

Farklı mizah anlayışı ve birbirinden eğlenceli bölümleriyle "Sistemin Altın Çocuğu" gençlerin günlük yaşamlarından kesitler içeren farklı bir güldürü olacak. Dinamik kadrosu ile ön çalışmalara hız veren ekip şimdiden eğlenmeye başlamış bile. Program 20 dakikalık bölümlerden oluşan bir TV seriali şeklinde hazırlanıyor. Her bölümde farklı bir maceraya atılan İsmail Semiz (Sistemin Altın Çocuğu), özellikle miniklerin ilgisini çekeceğe benziyor.
medyafaresinin hberine göre, programın yönetmeni ve baş rol oyuncusu Yiğit Kalcı, Sistemin Altın Çocuğu ile ilgili şunları söylüyor;

''Bu çocuk biraz sancılı doğacak olsa da, büyüdüğü zaman kendini aşan sözler etmeye başlayacak. Hani bilirsiniz, hepimizin dilinin ucuna gelip de söylemeye çekindiğimiz sözler vardır. Sistemin işleyişi ve gençliğin ciddi sorunlarından kaynaklı sürekli bir huzursuzluk ve bir nevi kaos ortamı. İşte İsmail karakteri tam da bu anda devreye girer ve bizim günlük hayatta söylemeye cesaret edemediğimiz şeyleri saflığından da aldığı cesaretle gerekli yerlere estetik, bir o kadar da eğlenceli bir üslupla iletir. Ben bu projede beni yalnız bırakmayan ve İsmail'i sahiplenen, Edisan İletişim Bilimleri Akademisi, Sinematek Derneği başta olmak üzere, tüm tiyatrocu, sanatçı dostlarıma, büyüklerime, arkadaşlarıma ve aileme çok teşekkür ederim. Umuyorum ki yakın zamanda İsmail herkese masum bir merhaba diyecek.''

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar