Angelina Brad'i Aldatıyor

Tepki
8.216
angelina-brad-39-i-aldatiyor-2746740_o.jpg

Ünlü çifte yakın bir kaynak, In Touch dergisine konuştu ve kapalı kapılar ardında, ikisinin çok zor günler yaşadığını ve Brad Pitt'in sayısız kez aldatıldığını açıkladı. İkilinin yakın dostu olduğunu ve ismini açıklamasının mümkün olmadığını söyleyen kaynak şöyle konuştu: "Angelina, biseksüel olduğunu gizlemiyor. Sayısız kez kadınlarla birlikte olmuş. Brad Pitt ile mutluluk Oyunu oynasa da, hâlâ kadınlarla ilişkileri sürüyor. İşin kötüsü bunu 'aldatma' olarak da görmüyor!

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
:sok::sok::sok::sok:Yok artık yaaa e yuh yaniii zavallım Bradim ah Bradim vah Bradim :lala:Demek kadının yaptıklarını :ceegözlerin:lala:ve kulaklarını kapatmış

donut

Daimi Üye
Tepki
1.467
2009 da da Brad Pitt dadıyla Angelinayı aldatmıstı :) sanırım alışkınlar :))

Hollywood'un başarılı aktörlerinden Brad Pitt ikizlerinin bakıcısıyla yatak odasında basıldı.

Hollywood'un en gözde çifti Brad Pitt ile Angelina Jolie'nin yuvasının üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Star Magazine'in haberine göre Jolie, Pitt'i ikizlerinin genç ve güzel bakıcısıyla yatak odasında bastı. Jolie avazı çıktığı kadar bağırarak Pitt'i tokatladı. Pitt'in evi terk ettiği söyleniyor.

Amerikan magazin dergisi Star'ın sağlam kaynaklardan elde ettiği bilgiye göre Oscar töreninden sonraki hafta meydana geldi. Amerikan magazin dergisi Star'ın sağlam kaynaklardan elde ettiği bilgiye göre Oscar töreninden sonraki hafta Angelina, gündüz eve geldiği zaman çocuklarının yatak odasında Brad Pitt'i ikizlerinin bakıcısına masaj yaparken yakaladı.

Bu manzara karşısında çılgına dönen seksi yıldız akciğerlerini parçalayacak şekilde bağırdıktan sonra Brad Pitt'e sağlam bir tokat yapıştırdı ve ardından bakıcıya dönerek, "Hemen defol ve bir daha da bu eve asla gelme" dedi. Olay karşısında şoke olan Brad Pitt ise , "Sadece ona ağrıları için yardımcı olmaya çalışıyordum" dedi.

İstanbul Haber Ajansı

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
donutun verdiği habere göre bradde masum değil işte. her 2 tarafta aldatmış.bu durumda alan razı satan razı mı denir ne denir artık

GöNüLDeN

Aktif Üye
Tepki
112
Bu insanlarin gözünde Ask nedir? Evlilik, beraberlik nedir? Cok merak ediyorum. Sadakatin hic mi önemi yok??:uzgun:

En büyük erdemlerden biri evlilikde sadakattir bana göre, yazık ki artık günümüzde evlilikler çıkar ilişkileri yalan dolan üzerine kuruluyor evlilik dışında kaçamak yapma evlilik ilişkisi ve yan ilişkilerle evlilik kurumunu aile kurumunu zedeliyorlar.. yazık çok yazıkkk....... Rabbim cümle bekarlarımıza hayırlı eşlerle hayırlı yuvalar kurmayı nasip etsin (amin)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar