Bugün çocuklarımı gönderdiğim Yuvadan aldım.Sahibi psikoloji mezunu Evrim. A. Oğlum servisle YİNE ayakkabıları ve t-shirt 'nü ters giymiş olarak geldi. Evrim Hnm'ı arayarak durumu paylaştım ve bu şekilde eve gönderilmemesi gerektiğini söyledim. Bana verdiği cevap ''Dönün kendinize bakın,halen öğretememişsiniz bu sizin sorununuz,herşeyi bizden bekleyemezsiniz,bıktık artık'' diye bana bağırarak tepki verdi.Karşılaştığım tepki karşısında eğitimci olarak geçinen bu kadının doğal bir talebimiz karşısında aslında bize bir maske takınarak resmen bizi kandırdığını geçte olsa anlamış olduk.Bugün okula gittiğimde (eşyalarını almak için) diğer yöneticisi Betül Hn bana ama siz mesai saati sonrasında 06:30 da bunu söylemek için arayamazsınız.Bizim bir özel hayatımız var dedi.Şok üstüne şok yaşadığım bu okulda geçirdiğimiz zaman için çok üzülüyorum.Çocuklarını kreşe göndermek isteyenler varsa uyarmak için paylaşıyorum. Ankara da yeni yuva arayışında olanlar için, aynı sonuçla karşılaşmamaları adına paylaşmak istedim.