Anne Seni çok Seviyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

benim dünyam

Aktif Üye
Tepki
131
sizlerle paylaşmak istedim..aslında moralim çok bozuk...kayınvaldemim kulağının arkasında beze gibi bşiey vardı...kendisi pek önemsemedi...en sonunda ısrarla doktora gönderdik...bugün telefonla aldığım haberde yıkıldım...kendisinin kulak arkasında beze zannettiğimiz şey urmuş...ve beyine sıçramış....ameliyat olması gerekiyomuş..fakat o sırada tahlillerini yaptırırken kendisinde gizli şeker çıktı...doktorlar şu an ameliyat yapamayız dedi...ama ameliyat olması gerekiyo...burdan ona seslenmek istedim..okumasa bile...anneee seni çok seviyorum...biliyosun değilmi ben varım ne olursa olsun ben bakarım sana sen yeterki iyi ol...ben senin kızınım sende benim annemsin...biz neler atlattık ne gecelerde sabah ettik...bunuda atlatıcaz lütfen ayakta ve yanımda kal...sensiz hayat düşünemiyorum...sesini duymam lazım lütfen üzülme....SENİ ÇOK SEVİYORUM....

Oruc

Daimi Üye
Tepki
2.380
geçmiş olsun arkadaşım derdi veren Rabbim dermanını da vermiştir emin ol ..

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
Çok ama çok geçmiş olsun canım benim:cicek:
Rabbim tez zzmanda eski sağlığına kavuşmayı nasip etsin
Kayınvaliden hakkında görüşlerinde inan benim gözlerimi yaşarttı ben bu duyguyu hiç yaşamadım ondanmıdır bilemiyorum ama??
Tekrar çok geçmiş olsun canım.

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
çok çok büyük geçmiş olsun canım..inş en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur..

prenses

Daimi Üye
Tepki
625
cok gecmis olsun arkadasim.bende annemsiz ve kayinvalidemsiz bir hayat dusunemiyorum allah onlari basimizdan eksik etmesin

melis

Yeni Üye
Tepki
4
cok ozuldum canim, allah inshallah sifasini veriri ve sevdiklerine bagislar.. dua etmekten baska caremiz yok!

leylaşah

Aktif Üye
Tepki
65
Çok çok geçmiş olsun canım,
Allah bir an önce sağlığına kavuşmayı nasip eder inş.

serra

Aktif Üye
Tepki
193
Annene Cok Gecmıs Olsun Canım Senın Gıbı Gelınler Artık Cok Az Kaldı Bende Bır Kayınvalıde Olaraktan Cok Duygulandım Gözlerım Yasardı Bende Cok Sanslı Bır Anneyım Benım De Yüreyı Temız ıyı Nıyetlı Gelınım Var Yavrum ınsallah Rabbım Acıl Sıfalar Verır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar