Anne ve bebeği soba kurbanı

yasemen81

Daimi Üye
Tepki
939
Anne ve bebeği soba kurbanı
Maltepe'de kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ve bebeği öldü.Bankada çalışan Candan Mumcuğ, Zümrütevler Mahallesi Karaca Caddesi Numara 25’deki evinde, dün, kızı Cemre Naz Mumcuğ’un üşümemesi için kömür sobasını yakıp birlikte uykuya daldı.

Bir otelde müdür olarak çalışan Muzaffer Mumcuğ, saat 17.00 sıralarında eve geldiğinde eşi Candan Mumcuğ’nun sobanın yanında baygın yattığı gördü.

TASARRUF ETMEYE ÇALIŞIYORLARDI

Evin camlarını açan Muzaffer Mumcuğ, hemen durumu 112 Acil Servis'e bildirdi. Eve gelen sağlık ekipleri, Candan Mumcuğ’nun karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldüğünü belirledi. Yaşadığı anlaşılan Cemre Naz ise ilk müdahalesinin ardından Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Cemre Naz da hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polisin evde yaptığı incelemenin ardından Candan Mumcuğ'un cesedi de kızının bulunduğu hastanenin morguna kaldırıldı.

Yakınları, Mumcuğ ailesinin evlerine doğalgazı yeni bağlattıklarını, tasarruf amacıyla ellerinde bulunan kömürü tüketmek içi soba kullanmaya devam ettiklerini söyledi.

Anne ve kızının, memleketleri olan Ordu’da toprağa verileceği belirtildi.

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
esımle beraber okuduk haberı dıyecek soz bulamıyoruz allah sabır versın esıne :aglayan: zor cok zor es evlat ıkısı bırden:aglayan:

HAFİZE

Yeni Üye
Tepki
11
İç karartan bir haber, tanrı günahlarını affetsin ve bizlere de dikkat konusunda emsal olsun...

-sumeyye

Daimi Üye
Tepki
4.990
tv den duydum çok üzüldüm Allah rahmet eylesin kalanlarada sabırlar versin rabbim çok üzücü

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar