Anneler günü sms sözleri

Gülümse

Daimi Üye
Tepki
7.105
* Anam, demek bütün dillerde en güzel söz,Gönlüm seninle kalacak, görmese de göz, Canım anacığım anneler günün kutlu olsun..

* Tükenmez borcum var anama benim, Senin bedeninde oldu bedenim, sen benim her şeyimsin. Anneler günün kutlu olsun anneciğim..

* Hakkın ödeşilmez, bu dünyada bir eşin bulunmaz, Şefkatin hiç bir şeyle satın alınmaz canım annem anneler günün kutlu olsun.

* Annem yıldız kayıyor dilek tut, gözünde gözlerimde bir umut, senin günün bugün canım anneciğim. Anneler günün kutlu olsun sen benim herşeyimsin.

* Huzur mekânım benim en emin sığınağım, Canım anneciğim,Anneler günün kutlu olsun..

* Gecenin karanlığına inat , Tüm ışıkları ve mumları yakmak, Kâinatı aydınlatmak istiyorum. Çünkü bugün anneler günü senin günün anneciğim.

* Karanlık günlerimin ışığı sensin, Ruhumu okşayan bakışsın anne. Bütün güzel dileklerim sana, anneler günün kutlu olsun. Benim canım anneciğim..

* Gönlüm senin yolunda çağlayan ırmak, Sen o ırmaktaki nurlu akışsın annem...Anneler günün kutlu olsun annem.

* İyi ki varsın annem, Ellerinden öpüyorum, Anneler gününü kutluyorum..

* Işıl,ışıl merhamet dolu bakışlarınla, Sıcaklığın gözlerimde,yanaklarımda Annem, Anneler günün kutlu olsun annem.

* Şefaatini,duanı esirgeme benden, Sütünü ve hakkını helal et Annem. Anneler günün kutlu olsun annem.

* Islanmış gözlerin,çok özlüyorsun, Dalıp uzaklara yol gözlüyorsun. Bende seni çok özledim annem. Anneler günün kutlu olsun..

* Hiç kimse senin gibi sevmiyor annem Derdimi senin gibi bilmiyor annem. İyiki hep yanımdasın annem. Anneler günün kutlu olsun anneciğim.

* Fidan bahçesinde tek ağacımsın, Çiçekler içinden en güzel gülümsün, anneler günün kutlu olsun anneciğim..

* Belki de yağan bir damla yağmurumsun, Olmaz mı benden öten nasılsa cennetsin annem, seni çok seviyorum annem. Anneler günün kutlu olsun.

* Her zerremde tek hece sensin annem, anneler günün kutlu olsun annem..

* Yar annem, can annem, Canıma can katan canım annem, anneler günün kutlu olsun..

* Annem sen şifamsın, sen benim baş tacımsın. Anneler günün kutlu olsun baş tacım.

Alıntıdır...

OP
Gülümse

Gülümse

Daimi Üye
Tepki
7.105
* Annem gökte bir ışık, anne parlak bir yıldız, Annem yoklukta bir düş, ayda bir yaldız canım anneciğim anneler günün kutlu olsun.

* Annem güllerin bezemesi, gülden deste, Annem sözümde tutuklu, tarifsiz beste sen benim her şeyimsin canım anneciğim anneler günün kutlu olsun..

*Annemin ayağı altında cennet dizilmiş, Anneme yavruya hasret ekilmiş anneciğim seni çok özledim uzaktada olsam seni yanımda hissediyorum her daim, anneler günün kutlu olsun anneciğim.

* Annem kıymeti bilinmeyen en kutsal güzel, Annem kalbimin attığı sevgide özel, Annem saçlarımı okşayan şefkatten bir el anneler günün kutlu olsun anneciğim.

* Annem biliyorum saysan bitmez zahmetin şefkatin, Anne gücüm yetmez satsam dünyayı olmaz bedelin seni çok seviyorum anneler kutlu olsun anneciğim.

* Annem lalezar, anne güldeste, Annem en güzel şiir, en güzel beste anneler günün kutlu olsun anneciğim..

* Sevgisinde bambaşka, benim şefkat denizim anneciğim anneler günün kutlu olsun..

* Minicik bir bebektim büyüttün annem, Küçücük bir fidandım yeşerttin annem anneler günün kutlu olsun anneciğim.

* Hayat çok zor olsa da ne yazar annem, Gözyaşın rahmetiyle ferahım annem anneler günün kutlu olsun anneciğim..

* Seni anlatmak zor, yazmak zor seni, Bin kalem bir olsa yazamaz Annem! Anneler günün kutlu olsun anneciğim..

* Sen varsan her şey güzel annem. Daha bir emin basıyorum yere. Anneler günün kutlu olsun anneciğim..

* Seninle daha çok gülüyorum daha az üzülüyorum. Küçük şeylerden mutlu oluyorum. Anneler günün kutlu olsun anneciğim.

* Anneciğim bana yanar yüreğin, Annemdir her zaman evimizin direği anneler günün kutlu olsun anneciğim.

* Sözümüz anne bugün. Özümüz anne, Konumuz anne bugün. Bakışlarımız annelerimizin üstüne, anneler günün kutlu olsun anneciğim.

* Her şeyi daha çok seviyorum seninle. Seninle daha çok gülüyorum daha az üzülüyorum. Anneciğim seni çok seviyorum anneler günün kutlu olsun.

* Uzun gecelerde bana bakardın, O, şirin uykudan yatmaz kalkardın, Ninniler okurken üstüm yakardın, anneler günün kutlu olsun anneciğim.

* Annem, annem can annem Ben sana kurban annem Yüreğim çırpınıyor Adında her an annem. Anneler günün kutlu olsun anneciğim.

* İlk gördüğüm insan senmişsin meğer, Sen bir insan değil, meleksin annem. O tatlı bakışın, dünyaya değer,
Her şeyimi sana, borçluyum annem. Anneler günün kutlu olsun annem.

* Başkasına değil, sana güvendim. Ben sana her zaman, muhtacım annem. Anneler günün kutlu olsun anneciğim.

* Sen bende yaşıyorsun,ben de sende annem, Ellerin ellerimde,gözlerin gözlerimde annem, Anneler günün kutlu biricik anneciğim…

* Annem... Bugün koynunda uyuyasım var annem... Senden sonrasındaki kimseyi umursamayasım, Senden sonrasındaki omzuna yaslandığım herkesi, Unutasım var annem... Anneler günün kutlu olsun annem..

* Sevgin bir başkadır içimde annem, Her yerde anar yanarım annem. Anneler günün kutlu olsun anneciğim..

* Sevgiyi sende buldum annem . Özlem,şefkat,merhamet sendedir annem. Anneler günün kutlu olsun anneciğim..

Alıntıdırr

OP
Gülümse

Gülümse

Daimi Üye
Tepki
7.105
* Annem seni ne çok seviyorum, Bırakma ellerimi tut anne, Sıkıca tut....Sonsuz olayım seninle. Anneler günün kutlu olsun anneciğim..

* Çok özledim seni,duyuyor musun Parmağınla tek tek,sayıyor musun. Az kaldı hasret bitecek, yarınlar bizim olacak. Anneciğim anneler günün kutlu olsun..

* Çağırınca yumuşacık sesiyle, İçler çiçek açar, o gülüşüyle, Kapıdan uğurlar bizi neşeyle,Hepimiz hep sana muhtacız annem iyiki yanımdasın anneler günün kutlu olsun annem..

* Burası asker ocağı, Asker nöbet tutacağı, Bu bayrağı, bu sancağı, Gönderine diker anne; Ben askerim, asker annem! Duaların benimle olsun anneler günün kutlu olsun annem..

* Merhamet sende saklı sevgi layık şanına, Huzuru buluyorum yaklaşınca yanına sen benim bambaşkasın hayatımın tek anlamısın. Anneler günün kutlu olsun..

* “Ana gibi yar olmaz” demiş büyüklerimiz, Seni mutlu etmektir bütün emeklerimiz seni seviyorum annem. Anneler günün kutlu olsun.

* Yıldızlar sönmüş gökyüzünde Benim en parlak yıldızım sensin annem. Anneler günün kutlu olsun anneciğim..

* Anne rengarenk bir çiçek demeti,Gönülde ılık bir duygudur annem. Annem anneler günün kutlu olsun..

* Hasret kaldım senin o masum sevgine, Hasret kaldım o duygu yüklü yüreğine, Canım anneciğim anneler günün kutlu olsun..

* Kimse veremez bana o masum sevgini Kimse dolduramaz yüreğimdeki yerini seni seviyorum canım anneciğim. Anneler günün kutlu olsun anneciğim..

* Huzur mekânım benim en emin sığınağım Ömürünün pınarından filizlendi bu canım. Sen gönlümün tek sultanı. Anneler günün kutlu olsun annem.

* Dizlerinde kalmazdı durmaya takat annem Dilsizi kıskandırır sendeki sukut annem. Sen hep güçlüsün annem hiç beni bırakma annem. Anneler günün kutlu olsun..

* Sevginle sarmaladın giydirdin kat kat annem. Sen hiç yorulmaz mısın annem. Annem anneler günün kutlu olsun..

* Kapıda Her zaman Yolumu Gözetleyen sendin Annem Geceleri başımda Nöbetleyen Gözlerimin içine bakıp beni benden alan. Sendin Annem. Vefa borcum çok ödenmez annem. Anneler günün kutlu olsun.

* Düşünemiyorum sensiz hayatı, sensizlik ne acı olur be annem, Anneler günün kutlu annem..

* Annem pembe gülümsün, gül pembemsin annem. Annem nur-u gözümsün, gözümün nûrusun annem. Anneler günün kutlu olsun annem.

* Annem canımın özü, can özümsün annem. Annem gözümde yaşım, göz yaşımsın annem. Anneler günün kutlu olsun annem..

* Annem yüreğimde canım, canımın içisin annem. Annem hayatımsın, her şeyimsin annem... Annem...Anneler günün kutlu olsun..

* Annelerimiz, annelerimiz annelerimiz, Cennet ayaklarina serilen annelerimiz. Bütün annelerin anneler günü kutlu olsun..

Alıntıdır

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
-hmmbir gün deyil hergün özeldir anneler-hmm
iyiki varlar
Rabbim basimizdan eksik etmesin onlari

:eek:paylasim icin tskler canim ablam:eek:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar