Dört yasindaki kizimla sokakta yürüyordum,kizim yoldan birseyler aldi ve ağzina goturduBen elindekini aldim ve birdaha yapmamasini soyledimKizim "Neden?" diye sordu "çünkü onu yerden aldin nerden geldigini bilmiyorsun,kirli ve muhtemelen mikroplu" diye cevap verdim
O anda hayranlikla bana bakti ve "Bütün bunlari nasil biliyorsun? " diye sorduHemen düşündüm "Bütün anneler bunu bilir, bunlar annelik testinde soruluyor eğer bilemezsen anne olmana izin vermiyorlar"
Bir süre sessizce yürüdük bu yeni bilginin kizima agir geldigi belliydi Birden gozleri parlayarak "Anladim!!" dedi "Öyleyse sen o testi gecemeseydin baba olmak zorunda kalacaktin!! "
Kalbimdeki mutluluk ve yuzumdeki gülümsemeyle birlikte "Kesinlikle" dedim
alıntıdır...
O anda hayranlikla bana bakti ve "Bütün bunlari nasil biliyorsun? " diye sorduHemen düşündüm "Bütün anneler bunu bilir, bunlar annelik testinde soruluyor eğer bilemezsen anne olmana izin vermiyorlar"
Bir süre sessizce yürüdük bu yeni bilginin kizima agir geldigi belliydi Birden gozleri parlayarak "Anladim!!" dedi "Öyleyse sen o testi gecemeseydin baba olmak zorunda kalacaktin!! "
Kalbimdeki mutluluk ve yuzumdeki gülümsemeyle birlikte "Kesinlikle" dedim
alıntıdır...