Annenin Gözüyle...

leyla

Daimi Üye
Tepki
1.292
ANNENİN GÖZÜYLE...
Kızına sürekli ``Badem gözlüm,nur yüzlüm`` derdi anneciği.Halbuki kızın gözleri şaşı,yüzü ise sivilcelerle donanmıştı.Ama annesine göre O Pamuk Prenses`ten katlarca daha güzeldi.Kız küçükken annesinin dediklerine inanır,kendini güzeller güzeli sanırdı.Ama artık büyümüştü.İnanmıyordu annesinin bu sözlerine.Aynaya baktıkça annesinin ona yalan söylediğini daha iyi anlıyor,bu nedenle annesine karşı kötü duygular besliyordu.
Doktorların annesiyle konuştuklarını dinlemişti .``Bir kaç ay içinde gözlerinin artık şaşılıkla da kalmayacağını,kör olacağını`` söylüyorlardı.Kız bunu duydukça çılgına dönüyordu.Artık gözleri kapanmıştı.Dünyanın eşsiz güzelliklerini artık göremiyordu.Kalbiyle hissetmek zorundaydı.Doktorlar onu ameliyat ederlerse çok az bir ihtimal de olsa düzelebileceğini söylediler.Kız en ufak ihtimalleri bile değerlendirmeye çalışıyordu,gözleri için.Bu nedenle ameliyatı kabul etti.Ameliyat epeyce uzun sürmüştü.Kız ameliyathaneden çıktı.Görebiliyordu.Ve aynaya baktı.İnanamıyordu.Adeta büyülenmişti.Çünkü aynaya baktığında yüzünü çok güzel görüyordu.Doktorlara:``yoksa estetik ameliyatıda mı yaptınız?``diye sordu.Doktorlar susup kaldılar.Bir kaç dakika sonra sessizliği bozarak cevap verdi.``Hayır yavrum.Annen bana lazım değil,benim gözlerimle bakarak ne kadar güzel olduğunu görsün diye sana gözlerini verdi!``...

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
Ah be göz yaşlarım süzüldü gitti yanaklarımdan..Hep derler ya anneliğin tarifi yoktur ancak yaşayan anne olan anlar bu duygunun ne olduğunu..İnan çok etkileyici bir hikaye..

Oruc

Daimi Üye
Tepki
2.380
`Annen bana lazım değil,benim gözlerimle bakarak ne kadar güzel olduğunu görsün diye sana gözlerini verdi!``...

sözün bittiği yer annelik en kutsal varlık...Annecim iyiki varsın....

munise

Daimi Üye
Tepki
365
annelik duygusu çok güzel,çocuklarımız için yapamıyacağımız hiç bi şey yok ama arkadaşlar annelerinizin kıymetini bilin onlar çooooook uzaklara gittilermi keşke yaşasaydı da yine bana karışsaydı deniliyor(bunlardan biri de benim)!!!!!!!!

dilruba

Aktif Üye
Tepki
184
yaaa zaten annem yeni gitti moralim çok bozuk bu yazıyı okuyunca iyice bozuldu :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar