Annenizi mutlu etmenin birkaç kestirme yolu,

Gülümse

Daimi Üye
Tepki
7.105
Ne kadar büyüsek de, onlar için hep birer bebek, bakıma ve yardıma ihtiyacı olan küçük çocuklarız. Büyüdüğümüzü hatırlatırken arada bir gönüllerini kırdığımız olur. Ama bu kırıklıkları tamir etmek de, bertaraf etmek de genellikle hiç zor değildir. İşte mutlu bir anneye sahip olmanın birkaç yolu…

b-405393-anne_bebek.jpg

Sabahları kalktığınızda "günaydın" deyin. Bunu arkadaşlarınıza mutlaka yaparsınız, annenizden esirgemeyin…

0.jpg

Öylece "Ben yatıyorum" demek yerine, "İyi geceler anne, ben yatıyorum" diyerek bile pek çok sorunu halledebilirsiniz…Belkide onunla uyuyabilirsiniz

kissing-3.jpg

Annenizi arada bir öpün. Sıkça yapın ki, öptüğünüz zaman ondan bir şey istediğinizi zannetmesin…

kids-cooking2.jpg

En klasik adımlardan biridir. Arada bir mutfakta anneye yardım etmek her iki tarafa da iyi gelir…

anne.jpg

Ona arada bir hediye alın. Ama dikkat edin mutfak ya da ev işleriyle ilgili olmasın. Sadece onu ilgilendiren, sadece onun seveceği, kullanacağı bir şeyler almaya özen gösterin…

1231419977oh9AP0.jpg

Arada bir erken kalkıp kahvaltıyı siz hazırlayıverin. Şaşırsın, sevinsin…

anneler-gunu.jpg

Akşam eve geldiğinizde ya da onu her aradığınızda "nasılsın" diye sorun ve cevabı mutlaka dinleyin…

1001resim_tatil-resimleri-anne-kiz.jpg

Annenizin arkadaşlarına iyi davranın. Onları sevmiyor ya da sıkıcı buluyor olabilirsiniz, ama siz annenizin gurur kaynağısınız, ilişkilerini incitmeyin…

scndzja03gt.jpg

Bir iki alışverişinizi de onunla yapıverin… Beğendiği bir şeyleri arada bir giyin. Bunu nezaketen yaptığınızı da hissettirmeyin… Siz de onun için bir şeyler beğenin. Giymediği zamanlarda hatırlatıp "alınıyorum ama" demeyi de ihmal etmeyin…

3007.jpg

Herşeyi değil ama hayatınıza dair bazı ayrıntıları ona anlatın. Sırdaşınız olsun, korkmayın… Sizi ailenin diğer üyelerinden bu bilgiler sayesinde koruyacaktır, sırtınızı ona yaslayın…

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
ne seninle yasarim
nede sensiz olurum dur
bizim annemle iliskimiz
ama yinede iyiki var
iyiki benim Annem
Allah onu basimizdan eksik etmesin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar