Antep fıstıklı pudingli kurabiye
Hamur İçin
1 paket margarin (oda sıcaklığında)
Yarım bardak şeker
1 kabartma tozu
Aldığı kadar un
3çorba kaşığı kakao
Kreması:Antep fıstıklı puding
Hamuru için malzemeler yoğrulur,merdane ile biraz açılıp çay bardağı ile hamur yuvarlak kesilir,yuvarlak kesilen hamurun ortası kola kapağı yada aynu büyüklükte başka bir şeyle ortasına bastırılıp ortası çıkartılır.Resimdeki gibi halka olması sağlanır.Aynı sayıda ve birazcık daha büyük bir bardakla kakan hamurlardan hala sayısı kadar yine yuvarlak hamurlar kesilir(ortası delinmeyecek)tepsiye dizilip fırında pişirilir.
Puding de tarifinden biraz daha koyu kıvamda pişirilip yuvarlak kurabiyelerin üzerine kaşıkla konulup üzerine halka kurabiyeler yerleştirilir ve üzeri süslenir.
Alıntıdır...