Aşk Sancısı
Daimi Üye
Malzemeler
75 gram Antep fıstığı
130 gram yumuşak tereyağı
1 tutam tuz
1 tutam karabiber
425 gram tavuk göğsü
1 adet yumurta beyazı
1 ölçü ekmek kırıntısı
Antep fıstıklarını mutfak robotunda çekin ve tereyağıyla karıştırın. Antep fıstıklı tereyağını tuzla çeşnilendirin. Mutfak robotunda tavuk göğüslerini yumurta beyazıyla birlikte çekin. Tuz ve karabiberle çeşnilendirin. Tavuklu karışımdan minik toplar yapın. Topları düzleştirin. Üstüne bir kaşık Antep fıstıklı tereyağı koyun. Düzleştirilmiş bir topu üstüne kapatın. Elinize ekmek kırıntısı serpiştirin ve topların etrafını ince bir kat ekmek kırıntısıyla kaplayın.