Apartmanda komşularınızın yaptığı ve sizin sinir olduğunuz şeyler nelerdir?

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Genel olarak hıc bı sıkıntım yok.Ikı hafta oncesı tasınan alt komsum dısında=)

Kucuk bebeklerı vardı uyutmak ıcın salıncak kurmuslardı.Buraya kadar hersey normal bebekdır salıncak da kurulabılır.

Amaaaaa salıncagın bı ucunu kalorıfer borusuna bagladıkları ıcın yaklasık bır yıldır her gece kızım buyuk bır sinirle uyuyordu.

Salıncak sallandıkca kalorıfer den hem gıcırtı gelıyor hemde kalorıfer kımıldıyordu.

Şükür tasındılar ıkı haftadır sessız sakın uyuyoruz=)))

Yerıne de ıkı bekar ogretmen tasındı ama uzuluyorum tum apartman bekar oldukcları ıcın ıkısıne de tecavuzcu muamelesı gosterıyo.Neymıs burası aıle apartmanıymıs bekara nıye vermısler evı...

Napsın adamlar bı ev bulabılmek ıcın evlensın mı ya da aıle yerı de onlar ahlak dısı seyler mı yapıyolar sankı pehhh.

Son bı haftadır da bu yuzden kıl oluyorum bazı komsularıma.Insan bekar dıye merdıvende karsılasınca Allahın bır selamını vermez mı yaaaa.Ama vermıyolar ısde:kizdim:

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
hmmm şuan annemle oturuyorum amcamlar var üste.. bi sorun yok... ama kiracı oturduğum yerdeki üst katdaki komşum ve onun üstü balkondan sofra bezi sirkeliyorlardı olduğu gibi içinde ne varsa zeytin çekirdeği, küçük daninoların çöpleri, ekmekler, ekmek poşeti bile hatta sıkı durun bi keresinde balık kılçığı vardı eşimede gösterdimmm yuhh yaaa dedik yani.. çıktım konuştum, bağırdım çağırdım, hatta girişe birde yazı astım sonra biraz duruldu ama yine devam ettiler.. hatta çamaşırlarım varken bile bişeyler sirkelediler.. :( Çok şükür taşındım da kurtuldum.. Komşu komşuya muhtaçtır.. bu yapılırmı yaa.... :kizdim:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
valla kedijik haklısın o düşünce çok hakim ne yapsın bu bekarlar sokakta mı yatsın anlamıyorum ha insan ahlaksız olduktan sonra evli olunca da yapar bekarlıkla ne alakası varmış

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
hmmm şuan annemle oturuyorum amcamlar var üste.. bi sorun yok... ama kiracı oturduğum yerdeki üst katdaki komşum ve onun üstü balkondan sofra bezi sirkeliyorlardı olduğu gibi içinde ne varsa zeytin çekirdeği, küçük daninoların çöpleri, ekmekler, ekmek poşeti bile hatta sıkı durun bi keresinde balık kılçığı vardı eşimede gösterdimmm yuhh yaaa dedik yani.. çıktım konuştum, bağırdım çağırdım, hatta girişe birde yazı astım sonra biraz duruldu ama yine devam ettiler.. hatta çamaşırlarım varken bile bişeyler sirkelediler.. :( Çok şükür taşındım da kurtuldum.. Komşu komşuya muhtaçtır.. bu yapılırmı yaa.... :kizdim:

bu dediğin annemlerin apartmanda da çok oluyodu ama en son annem çıkıp kapısına kavga edince yapamadılar bi daha bi de kiracı olunca kimse seni kale almıyor mecbursun gibi oluyo ama kendi dairen olunca mecbur dediğine uymak zorunda kalıyorlar

rüzgar gülü

Daimi Üye
Tepki
10.147
:kizdim: ya aynen öle... hepsinin kendi dairesiydi bi ben ve benim altımdaki kiraydaydık.. varya birde bi gürültü patırtıları olurduki sormaa...

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
benim sadece altta kayanam oturuyo ondanda bi derdim yok ama mahallede söyle bişey var millet birbirine çat kapı gidiyo evde olsam belki bana da gelirlerdi en sinir olduğum şey ama derdim ben habersiz gelmeyin diye kaynanamın hiç misafiri bitmez biri gider biri gelir...

nurci

Daimi Üye
Tepki
516
:kizdim: ya aynen öle... hepsinin kendi dairesiydi bi ben ve benim altımdaki kiraydaydık.. varya birde bi gürültü patırtıları olurduki sormaa...

Aynı şeyleri eski evimde bende yaşadım. Şimdi çok şükür rahatım. Alt komşu bazen eşiyle kavga ederken çok yüksek sesle bağırıyo ama olsun. Zaten evde fazla duramıyorum. Evde olunca ev işlerine öyle bir dalıyorum ki hiç bişeyi duyacak halim olmuyor.

melek25

Daimi Üye
Tepki
1.542
üst kattakiler beni delirtiyo :kizdim:

geçen gün taşınmayı düşündüklerini söylediler

ya siz taşıncaksınız ya biz zaten bu gidişle dedim

o kadar mı rahatsız ediyoruz dediler

gece gündüz hiç farketmiyo ,tepiniyolar zıplıyolar dünya kadar insan giren çıkan belli değil

üstümde bir siyasi parti var da :gitme:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
evımı dınlemelrı ne aldıgım alısverısımı gozetlemelerı ses yapmaları anlayıssızlıkları oo cok var :kizdim:

office

Daimi Üye
Tepki
1.158
İstanbul da "apatman yaşamı" deyince, A-Zye herşeye sinir olduğum için ayrıntıya girmeme bile gerek yok..
ama kısaca: apartmanın "kilitli!!!" kapısını her önlerine gelen satıcıya açmalarına, çöpleri akıtarak merdiven başına koymalarına, otoparkta benim yerime park etmelerine, kan davalıymışız gibi gülümseme özürlü oluşlarına, nerdeyse odamdan içeri girecek olan ağacın (sadece gıcıklığına) budanmasına bile izin verilmemesine, kural tanımasızlıklarına etc...

off iyi ki ayrıntıya girmedim değil mi :kptmya:

p@g

Daimi Üye
Tepki
1.122
Bulunduğumuz katta 4 daire var ve meraklı olanı bizim her kapının açılışında o da kapıyı açıp bakıyor.Biz de buna sinir oluyoruz.:protesto:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
en alt katimdaki almana sinir oluyorum selam veriyordum yeni tanistigimda karsilik vermiyordu:alsana:
sonra ben de vermedim bu sefer kendi selam verdi hasta bu insanlar-kizgin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar